Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

10

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός 20/6: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός 20/6: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Σασμός 20/6: Νέες καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται να κλονίσουν τόσο το κοινό όσο και τους ήρωες της αγαπημένης σειράς του ALPHA

Νέες καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται να κλονίσουν τόσο το κοινό όσο και τους ήρωες της αγαπημένης σειράς του ALPHA Σασμός. Τι θα δούμε σήμερα: Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς.

Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενόσω ο Γεράσιμος συνεχίζει τη μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατέστρεψε τη ζωή.

Δείτε τι θα γίνει την Τρίτη 21/6

Στο επεισόδιο της Τρίτης 21 Ιουνίου, οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Τα αποσπάσματα για το επεισόδιο της Δευτέρας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις