Ζέρβας φωτογραφία: Γυναίκα του ζήτησε να φωτογραφηθούν και μετά… τον έβρισε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζέρβας φωτογραφία: Γυναίκα του ζήτησε να φωτογραφηθούν και μετά… τον έβρισε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζέρβας φωτογραφία: Απρόσμενη εξέλιξη για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

11.07.2022 | 20:04

Μια έκπληξη περίμενε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ έκανε βόλτα στη Νέα Παραλία. Το απρόσμενο σκηνικό ξεκίνησε αφού μια γυναίκα ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Η φωτογραφία από μόνη της δεν ήταν παράξενη -σίγουρα τυχαίνει σε δημάρχους και άλλους αξιωματούχους να δεχθούν παρόμοια αιτήματα στον δρόμο. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση η φωτογράφιση δεν ήταν και τόσο… αθώα.

Απρόσμενη εξέλιξη για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Η γυναίκα πλησίασε τον δήμαρχο -αμφότεροι φορούσαν μάσκες- και του ζήτησε να βγουν μαζί μια φωτογραφία, ενώ βρίσκονταν στη Νέα Παραλία. Ο δήμαρχος δέχτηκε και έβγαλε τη μάσκα του, όπως την έβγαλε και η γυναίκα που ζήτησε τη φωτογραφία, χαμογέλασε και περίμενε το «κλικ». Όταν τελείωσε η διαδικασία, η γυναίκα είπε «ευχαριστώ» στον δήμαρχο, αλλά ξαφνικά άλλαξε ύφος και… τον έβρισε λέγοντας: «Ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη». Ο δήμαρχος διατήρησε την ψυχραιμία του. Δεν απάντησε, χαμογέλασε, φόρεσε τη μάσκα του και συνέχισε τη βόλτα του.

@lubentv Τύπισσα πετσοκόβει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ζητώντας φώτο #selfie #funny #lubentv #luben #thessaloniki #salonica #Zervas ♬ original sound – Luben
Exit mobile version