Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

07

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γη της Ελιάς 14/12: Tι θα δούμε σήμερα Τετάρτη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς 14/12: Tι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

Γη της Ελιάς 14/12: Η Εύα, μαθαίνει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, H Γη της Ελιάς, πως περιμένει παιδί κάτι που θα σηματοδοτήσει και το τέλος της σχέσης της με τον Χρήστο

Κι όμως, ο Στάθης και η Ιουλία πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην σειρά, Η Γη της Ελιάς του MEGA! Μπορεί ο χωρισμός της με τον Γιώργη να είναι φρέσκος, εκείνη όμως θέλει να ζήσει επιτέλους με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Ο Στάθης, όπως θα παρακολουθήσουμε και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιουλία. Θα της ζητήσει να παντρευτούν και εκείνη φυσικά θα δεχτεί την πρότασή του καθώς η αγάπη που νιώθει για τον συγκεκριμένο άνδρα είναι τεράστια.

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και κάνει όνειρα για το μέλλον του. Αφού βγει και επίσημα το διαζύγιο του Γιώργη και της Ιουλίας, οι δυο τους θα ορίσουν την ημερομηνία του γάμου τους. Φυσικά τα νέα για τον Στάθη και την Ιουλία θα κυκλοφορήσουν αμέσως στην Μάνη αλλά και στην Αρετή. Η Εύα, μαθαίνει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, H Γη της Ελιάς, πως περιμένει παιδί κάτι που θα σηματοδοτήσει και το τέλος της σχέσης της με τον Χρήστο, ο οποίος μαθαίνοντας το αυτό παθαίνει πανικό και απομακρύνεται από την ηρωίδα, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει.

 Η Εύα μένει έγκυος

Η Εύα μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή της και να κάνει μια νέα αρχή με τον Χρήστο. Η σχέση τους κυλάει όμορφα και αρμονικά αλλά πολύ σύντομα μια αδιαθεσία της ηρωίδας θα την αναγκάσει να επισκεφθεί την Αντιγόνη για να κάνει κάποιες γυναικολογικές εξετάσεις. Η Αντιγόνη της ανακοινώνει πως είναι έγκυος και η Εύα σοκάρεται. Τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα. Ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και η ίδια την τωρινή χρονική περίοδο δεν νιώθει έτοιμη να γίνει μάνα. Λίγο μετά ανακοινώνει το ευχάριστο αυτό γεγονός στον Χρήστο αλλά εκείνος παθαίνει πανικό και αποφασίζει να την χωρίσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις