Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εύα Καϊλή – κόρη: Πώς “έσπασαν” οι βελγικές Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Εύα Καϊλή – κόρη: Πώς “έσπασαν” οι βελγικές Αρχές

Εύα Καϊλή - κόρη: Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε κάνει αίτημα να συναντά την κόρη της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype

Oι βελγικές αρχές κάνουν στροφή 180 μοιρών απέναντι στην Εύα Καϊλή και το αίτημά που είχε καταθέσει να βλέπει το παιδί της. Την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βελγικές Αρχές είχαν απορρίψει το διπλό αίτημα της Εύας Καϊλή να συναντά τη κόρη της, κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον συνήγορο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο αύριο Παρασκευή η Εύα Καϊλή θα έχει την πρώτη επίσκεψη από την κόρη της, διάρκειας τριών ωρών και θα είναι η πρώτη επαφή μετά τις 9 Δεκεμβρίου όπου η ευρωβουλευτής συνελήφθη. Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε κάνει αίτημα να συναντά την κόρη της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της.

 «Βασανίζομαι, είναι άδικο, καταρρέω»

Τα αιτήματά της αρχικά απορρίφτηκαν, όπως δήλωσε χθες το μεσημέρι ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Η Εύα Καϊλή, μετά την αρχική απόρριψη του αιτήματός της, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ξέσπασε μέσα από το κελί της. «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου;», φέρεται να είπε η Καϊλή, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις