Οικογένεια Μητσοτάκη – εκλογές 2023: Συγκίνηση, δάκρυα χαράς και αγκαλιές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικογένεια Μητσοτάκη – εκλογές 2023: Συγκίνηση, δάκρυα χαράς και αγκαλιές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Οικογένεια Μητσοτάκη - εκλογές 2023: Ο Κυριάκος, η Μαρέβα και τα παιδιά τους μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

26.06.2023 | 08:19

Η μεγάλη, ιστορική νίκη της ΝΔ και η αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξελέγη για δεύτερη τετραετία πρωθυπουργός, προκάλεσε ενθουσιασμό σε στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος. Τα exit polls, τα οποία επιβεβαιώθηκαν και από την εκτίμηση τελικού αποτελέσματος από τη Singular Logic, έφεραν κύματα ενθουσιασμού στους ψηφοφόρους της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην Πειραιώς. Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ βρέθηκε από νωρίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τα παιδιά τους, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο.

Έκλαψε ο Κωνσταντίνος

Μόλις βγήκε η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η οικογένεια του πρωθυπουργού έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Οι κόρες του, Σοφία και Δάφνη, χαμογελούσαν πλατιά, ενώ ο γιος του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να τους αγκαλιάσει όλους μαζί, εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος. Τις σκηνές απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Exit mobile version