Πίτσα με μπαγκέτα: Ό,τι καλύτερο για να αποφύγετε τη ζύμη!

PLUS

Πίτσα με μπαγκέτα: Ό,τι καλύτερο για να αποφύγετε τη ζύμη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πίτσα με μπαγκέτα: Για να μην ταλαιπωρείστε με το άνοιγμα της ζύμης

26.11.2023 | 19:47

Υλικά

1 γαλλική μπαγκέτα

4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 κ. γ. σάλτσα ντομάτας

1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα

Φέτες πεπερόνι

2 κ. σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα

Θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού

Φρεσκοκομμένο βασιλικό, για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε το ψωμί στη μέση κατά μήκος.

Βήμα 2

Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και το σκόρδο και αλείψτε και τις δύο «φέτες» ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά για να ψηθεί ελαφρά.

Βήμα 3

Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας και βάλτε από πάνω μοτσαρέλα, φέτες πεπερόνι, παρμεζάνα και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ψήστε ξανά μέχρι να λιώσει το τυρί, για άλλα 10 λεπτά.

Βήμα 4

Σερβίρετε με βασιλικό.

Ετικέτες
Exit mobile version