Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σέλφι στη γόνδολα: Τουρίστες κατέληξαν στα… λασπωμένα νερά καναλιού
ΚΟΣΜΟΣ

Σέλφι στη γόνδολα: Τουρίστες κατέληξαν στα… λασπωμένα νερά καναλιού

Σέλφι στη γόνδολα: Ανατράπηκε γόνδολα επειδή οι επιβάτες δεν σταματούσαν να τραβούν όρθιοι selfies

Στα παγωμένα, λασπωμένα νερά καναλιού της Βενετίας κατέληξε μία ομάδα τουριστών καθώς η γόνδολα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε. Λίγο πριν από το ατύχημα ο γονδολιέρης είχε προειδοποιήσει τους τουρίστες να μην βγάζουν selfies και να μην στέκονται όρθιοι ενώ επιχειρούσε δύσκολη μανούβρα κάτω από γέφυρα κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου της Βενετίας. Ο γονδολιέρης κατέληξε και ο ίδιος στο νερό, αλλά βοήθησε στη διάσωση των επιβατών.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι τουρίστες από την Κίνα μετακινούνταν συνεχώς μέσα στη γόνδολα και πόζαραν για selfies ή φωτογράφιζαν τα φημισμένα αξιοθέατα της Βενετίας, όταν συνέβη το ατύχημα, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο που έγινε στο μεταξύ viral.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο λογαριασμό “Venezia Non è Disneyland” («Η Βενετία δεν είναι Ντίσνεϊλαντ) στο Instagram, όπου καταγράφονται ατυχήματα και ανάρμοστες συμπεριφορές τουριστών στην Πόλη των Δόγηδων, η ομάδα των Κινέζων τουριστών ανασύρθηκε από το κανάλια και τους προσφέρθηκε «φιλοξενία και ζεστασιά» στο παρακείμενο θέατρο La Fenice.

Αίγινα: Ελάφι επιτέθηκε σε τουρίστα που πήγε να βγάλει selfie -Του έσπασε τα πλευρά
Σκληρό βίντεο: Τρία άτομα έπαθαν ηλεκτροπληξία ενώ τραβούσαν selfie σε ράγες τρένου
Γύρος της Γαλλίας: Έριξε κάτω 20 ποδηλάτες για να βγάλει selfie

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις