Σοκ στο Παλαιό Φάληρο: 19χρονος πουλούσε κάνναβη έξω από δημοτικό σχολείο

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Παλαιό Φάληρο: 19χρονος πουλούσε κάνναβη έξω από δημοτικό σχολείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

30.05.2024 | 20:09

Σοκ για μαθητές, δάσκαλους και γονείς, η σύλληψη 19χρονου ο οποίος πουλούσε ναρκωτικά έξω από Δημοτικό Σχολείο του Παλαιού Φαλήρου! Ο 19χρονος, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες, στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου της Ασφάλειας Αττικής.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων. Η δεύτερη κατηγορία αφορά στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης και σύλληψής του, στην προσπάθειά του να διαφύγει, απώθησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι, εν τέλει τον ακινητοποίησαν. Η υπόθεση ήρθε στο φως όπως λέει η Αστυνομία «έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση του κατηγορούμενου στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Τους έσπρωξε

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί κάλεσαν σε έλεγχο τον 19χρονο, ο οποίος στην θέα τους επιχείρησε να διαφύγει και απώθησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν». Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 268.9 γραμμ. διαμοιρασμένη σε -5- νάιλον συσκευασίες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Exit mobile version