Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: Το αντίο του προπονητή στην Τσέλσι

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μπορεί η Τσέλσι με την αντεπίθεση στο τέλος να εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο συνδυάστηκε με εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα αποτελέσει παρελθόν. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές λύθηκε κοινή συναινέσει κάτι, που αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης. Ο Αργεντινός τεχνικός ενημερώθηκε από τον συνιδιοκτήτη της ομάδας, Μπεχνταντ Εγκμπαλί πως η Τσέλσι θα συνεχίσει με άλλον τεχνικό τη νέα σεζόν. Οι Λονδρέζοι λοιπόν στρέφουν πια το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Ποτσετίνο αποχωρεί έπειτα από ένα έτος, κάτι που σημαίνει πως θα πάρει αποζημίωση, μιας και είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Telegraph, στη λίστα των Μπλε βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Χένες της Στουτγκάρδης, ο Μίτσελ της Τζιρόνα, αλλά και οι Μαρέσκα και ΜακΚένα ενώ το γερμανικό SkySports μετέδωσε πως πιθανή είναι και η επιστροφή του Τόμας Τούχελ στην ομάδα.

«Ευχαριστώ την Τσέλσι και τους τεχνικούς της διευθυντές που μού έδωσαν την ευκαιρία να αποτελέσω μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Ο σύλλογος πλέον βρίσκεται σε καλή θέση για να συνεχίσει να προοδεύει στην Premier League και την Ευρώπη», ανέφερε στο «αντίο» του ο Ποτσετίνο.

Η ομάδα που τον ζητά

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη απόλυση δεν μουτζουρώνει την εικόνα του Αργεντινού και τ’ όνομά του παίζει ήδη γύρω από κορυφαίο κλαμπ στο Νησί. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ παρουσιάζεται ως βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαχ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Η θέση του Ολλανδού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει επισφαλής και μέχρι στιγμής μόνο… μαντεψιές γίνονται για το μέλλον στους Κόκκινους Διαβόλους αναφορικά με τον προπονητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις