Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

14

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ένταση με Σλούκα – Κάναν και η αποβολή του Αταμάν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ένταση με Σλούκα – Κάναν και η αποβολή του Αταμάν

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση του Γιαννακόπουλου στα social

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ένα ακόμη ξέσπασμα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 2ο γύρο του τελικού Basket League. Αναλυτικά ο πρόεδρος με ανάρτηση στα social αναφέρει στο κομμάτι της διαιτησίας, κυρίως όσον αφορά στη Βάσω Τσαρούχα. Το πρώτο χτύπημα έγινε στο πρώτο μέρος, όπου έκανε λόγο για διαιτησία που θύμισε εποχές Τσαουσέσκου, ενώ κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους τα έβαλε με τους διαιτητές Τσαρούχα – Αγραφιώτη, αλλά και την Κυβέρνηση και την ΕΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανάρτησή του στα social, υπογράμμισε πως σε αυτή τη χώρα πρέπει επιτέλους να “σταθούμε στη δράση και όχι στην αντίδραση”, ενώ κάλεσε τις Αρχές να επέμβουν για όσα συνέβησαν στο παρκέ του φαληρικού σταδίου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές.”.

Η αποβολή του Αταμάν

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το φινάλε όπου υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Κώστα Σλούκα, Αϊζέια Κάναν. Συγκεκριμένα, ο Κάναν και ο Σλούκας είχαν έναν έντονο διάλογο, τον οποίο δεν έλεγαν να σταματήσουν. Οι δύο πρώην συμπαίκτες, που τα είπαν σε έντονο ύφος, ήταν κι εκείνοι που ξεκίνησαν την ένταση που γενικεύτηκε κι έφτασε ως την αποβολή του Εργκίν Αταμάν.

Με αποτέλεσμα να δεχθεί μία τεχνική ποινή ο Κάναν, μία ο πάγκος του Παναθηναϊκού AKTOR και δύο ο Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ήταν αυτός που τον συνόδευσε στη φυσούνα και κατόπιν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις