Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

28

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπογδάνος – Τσολάκη: «Την είδατε; Κήτος, βυτίο» – Εξερράγη η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Μπογδάνος – Τσολάκη: «Την είδατε; Κήτος, βυτίο» – Εξερράγη η παρουσιάστρια

"Τι είναι αυτά που λέγονται Κωνσταντίνε τώρα. Θα μου σπάσεις τώρα... Γιατί μου χαλάς τη διάθεση; Είναι δυνατόν να το έχεις πει εσύ αυτό το πράγμα τώρα;" απάντησε σοκαρισμένη η Ελένη Τσολάκη.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό Σου Σου με τη συζήτηση για την παχυσαρκία. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδειξε μία φωτογραφία τις Μις Αλαμπάμα στις οθόνες και στη συνέχεια ακολούθησαν αδιανόητα σχόλια εναντίον της. «Κάποια πράγματα τα συζητάμε και κάποια όχι. Για παράδειγμα υπάρχει ολόκληρο κίνημα να μην λες τους χοντρούς χοντρούς. Είχαμε και στα χωριά μας plus size και body shaming. Τη Μις Αλαμπάμα την είδατε; Είναι κήτος, βυτίο. Με συγχωρείτε» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η Ελένη Τσολάκη μην μπορώντας να πιστέψει όσα λέγονταν αντέδρασε κι είπε: «Τι είναι αυτά που λέγονται Κωνσταντίνε τώρα. Θα μου σπάσεις τώρα… Γιατί μου χαλάς τη διάθεση; Είναι δυνατόν να το έχεις πει εσύ αυτό το πράγμα τώρα; Να θίγεις έναν άνθρωπο και να τον βρίζεις και να τον προσβάλεις με αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Δεν με ενδιαφέρει, δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό. Αυτό μειώνει εσένα που το λες. Δεν με ενδιαφέρει να είναι ό,τι γουστάρει η γυναίκα.» «Την είδες; Αποσύρω τους χαρακτηρισμούς και συγγνώμη αν κάποιος θίχτηκε. Είναι ακραία παχύσαρκη» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίχως τελικά να αλλάζει το νόημα των λεγομένων του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις