Καινούργιου πλαστικές: Το σημείο του σώματος που δεν έχει αλλάξει η παρουσιάστρια

LIFESTYLE

Καινούργιου πλαστικές: Το σημείο του σώματος που δεν έχει αλλάξει η παρουσιάστρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καινούργιου πλαστικές: Ο γιατρός της είπε «Κατερίνα, είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο», ανέφερε η παρουσιάστρια

13.06.2024 | 15:51

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ποιο σημείο του σώματός της θα ήθελε να αλλάξει. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την οποία και παρουσιάζει, και ανέφερε πως αυτό που θα ήθελε να αλλάξει με τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού είναι οι γάμπες της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Οι γάμπες μου δεν έχουν αλλάξει τόσα χρόνια, είναι οι ίδιες. Πλάκα πλάκα, έχω πάει στον πλαστικό, να σας πω να γελάσετε. Και με ρώτησε “τι δεν σας αρέσει πάνω σας;”. Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν πολύ αδύνατες γάμπες».

«Του είπα “τι κάνουμε;”»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πχ, μου αρέσουν οι γάμπες της Σπυροπούλου που είναι αδύνατες. Του είπα ότι οι γάμπες μου είναι μονόπατες. Είναι λίγο πιο χοντρούλες οι δικές μου». Όπως είπε ωστόσο, ο χειρουργός της απάντησε ότι είναι το μόνο σημείο στο σώμα της που δεν μπορεί να πειράξει. «Του είπα “τι κάνουμε;” και μου είπε “Κατερίνα, είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο”. Είναι κατασκευαστικό κι είναι το κόκκαλο», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version