Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

06

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατρόμητος: “Χτυπά” Ουάρντα η ομάδα του Περιστέριου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατρόμητος: “Χτυπά” Ουάρντα η ομάδα του Περιστέριου

Ατρόμητος: Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει στην ομάδα τον Ουάρντα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Ατρόμητος καραδοκεί για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, με τον Πάμπλο Γκαρσία που έχει βρει τα “κουμπιά” του Αιγύπτιου μέσου να θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που είχε και στον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε μια πρώτη πρόταση στον Ουάρντα, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές η οποία όμως μπορεί να γεφυρωθεί και αυτό θα επιδιώξουν οι άνθρωποι του Ατρόμητου το επόμενο διάστημα.

Το αν θα συμβεί ή όχι κανείς δεν το ξέρει. Βέβαια και ο Ουάρντα από την πλευρά του έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ έχει και εξαιρετική σχέση με την ομάδα του Περιστερίου στην οποία έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι, ο Ουάρντα έχει αγωνιστεί με πολλές ελληνικές ομάδες όπως Παναιτωλικο, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Λάρισα, Βόλος και Πανσερραϊκό, αλλά και στην Κύπρο στις ομάδες Απόλλων Λεμεσού και Ανόρθωση. Την καριέρα του την ξεκίνησε από την Αλ Αχλί και πήγε ως δανεικός στην Αλ Ιτιχάντ και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο δρόμος για τις ελληνικές ομάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις