Ξανάνοιξε το ιστορικό σινεμά «Αίγλη» στο Ζάππειο

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ξανάνοιξε το ιστορικό σινεμά «Αίγλη» στο Ζάππειο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η μεγάλη, εντυπωσιακή οθόνη είναι εκεί προσφέροντας πλέον μια σπάνια εμπειρία θέασης σε θερινό σινεμά χάρη στον υπερσύγχρονο προβολέα λέιζερ 4K και τον εντυπωσιακή ήχο Dolby 7.1

21.06.2024 | 11:47

Έχει συνοδέψει νύχτες με πανσέληνο και ρομαντικές εξομολογήσεις, προβολές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ σε έναν χώρο που μοιάζει να είναι βγαλμένος από τις πιο νοσταλγικές στιγμές της Αθήνας: ο λόγος για το ιστορικό θερινό σινεμά Αίγλη, στο Ζάππειο που ξανανοίγει για το κοινό, πλήρως ανανεωμένο αλλά με την κλασική σφραγίδα, που το χαρακτηρίζει να παραμένει, με τρόπο ανεξίτηλο εκεί.

Σε αυτό το καταπράσινο σκηνικό με το βλέμμα να κοιτάει ψηλά και να επεξεργάζεται τους φοίνικες, που πρώτη φορά χάρη στον ωραίο φωτισμό, αναδεικνύονται στην πλήρη ομορφιά τους και με τον Εθνικό Κήπο, ακριβώς δίπλα, να επιτρέπει στον αέρα που φυσά να μεταφέρει αρώματα αλλά και με τα τριζόνια να ακούγονται στο βάθος, πιστεύεις ότι έχεις μπει στην πιο ωραία χρονοκάψουλα που σου θυμίζει γιατί αυτή η πόλη και οι νύχτες της μπορεί να είναι ακόμα τόσο συναρπαστική. Η μεγάλη, εντυπωσιακή οθόνη είναι εκεί προσφέροντας πλέον μια σπάνια εμπειρία θέασης σε θερινό σινεμά χάρη στον υπερσύγχρονο προβολέα λέιζερ 4K και τον εντυπωσιακή ήχο Dolby 7.1. Η ανακαίνιση που έχει γίνει είναι άκρως προσεκτική διατηρώντας την εμβληματική πρόσοψη η οποία ανανεώθηκε με σεβασμό ενώ παρέμειναν οι δυο αυθεντικές ζαρντινιέρες εποχής που δεσπόζουν αριστερά και δεξιά του αετώματος της οθόνης. Οι κομψές απλίκες προσφέρουν ακριβώς το φωτισμό που χρειάζεται ένα σινεμά με τέτοια απέριττη αισθητική, όσο αυτή.

ΠΗΓΗ: protothema.gr
Ετικέτες
Exit mobile version