Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρανς σκότωσε τους γονείς της: «Θα το έκανα ξανά, τους μισώ»
ΚΟΣΜΟΣ

Τρανς σκότωσε τους γονείς της: «Θα το έκανα ξανά, τους μισώ»

Τρανς σκότωσε τους γονείς της: Σύμφωνα με την Totonto Sun, η 28χρονη πήγε στο πατρικό της αποφασισμένη να σκοτώσει την οικογένειά της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα που διέπραξε και ομολόγησε 28χρονη τρανς στη Γιούτα των ΗΠΑ. Η Μία Μπέιλι ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τους γονείς της και επιχείρησε να εκτελέσει τον αδερφό της, που κατάφερε να γλιτώσει. Συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με την Totonto Sun, η 28χρονη πήγε στο πατρικό της αποφασισμένη να σκοτώσει την οικογένειά της. Είχε μαζί της ένα όπλο και με αυτό διέπραξε τη διπλή δολοφονία.

Μόλις σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της και της 69χρονη μητέρας της επιχείρησε να σκοτώσει και τον αδερφό της πυροβολώντας τον. Ωστόσο εκείνος βρισκόταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και κατάφερε να διαφύγει ειδοποιώντας τις αρχές για το αποτρόπαιο έγκλημα. Η 28χρονη η οποία συνελήφθη μετά από 16 ώρες ερευνών, προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να της περάσουν χειροπέδες. Η επιχείρηση εντοπισμού της προσέλκυσε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και τα πλάνα της σύλληψής της μεταδόθηκαν από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας.

Σοκάρει η ομολογία της: «Θα το έκανα ξανά, τους μισώ»

Οι συχνοί καυγάδες της Μπέιλι με τους γονείς για την απόφασή της να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου, φαίνεται πώς όπλισαν το χέρι της. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν, εκείνη με πλήρη απουσία μεταμέλειας ανέφερε ότι θα το ξανάκανε. «Θα το έκανα ξανά, τους μισώ» είπε συγκεκριμένα.

«Τους σκότωσε ο ίδιος τους ο γιος. Η δύστυχη μητέρα μου είχε χάσει τα τρία από τα πέντε της παιδιά. Πάντα πιστεύεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Επικοινωνήστε με τον αδερφό σας ή την αδερφή σας, επιδιώξτε να έχετε επαφή», έγραψε σε μήνυμά του ο αδερφός της 28χρονης. H Δικαιοσύνη μένει τώρα να αποφανθεί για το έγκλημα, με τις Αρχές στη Γιούτα των ΗΠΑ, να κάνουν λόγο για ένα από τα πιο «άρρωστα» και «σκοτεινά» φονικά των τελευταίων χρόνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις