Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

08

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 5/7: Προβλέψεις για την Παρασκευή
PLUS

Ζώδια σήμερα 5/7: Προβλέψεις για την Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 5/7: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή νέα Σελήνη ενεργοποιεί τη ζωή σου σε προσωπικά και οικιακά θέματα, προσκαλώντας νέα ξεκινήματα. Έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματα σου και μαθαίνεις από αυτά! Μπορεί να το σκεφτείς ως μια στιγμή για επανασύνδεση με τον εαυτό σου, αλλά είναι επίσης ένας καλός κύκλος για να ξεκινήσεις νέα έργα που σχετίζονται με το σπίτι. Πάρε αποφάσεις για να αναλάβεις καλύτερα την ευθύνη ή να διαχειριστείς και να οργανώσεις καλύτερα την οικιακή σου ζωή. Η ζωή στο σπίτι έχει αποκτήσει πρόσφατα μεγαλύτερη σημασία για σένα, αλλά αυτή η νέα Σελήνη ενισχύει την ενέργεια και το κίνητρο σου να αναλάβεις την ευθύνη.

Ταύρος

Η σημερινή νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια πολυάσχολη περίοδο και πράσινο φως για την έναρξη νέων έργων, μαθησιακών προσπαθειών και ιδεών την επόμενη βδομάδα. Έχεις ενέργεια για ιδέες, για να κάνεις πολύτιμες και ευχάριστες συνδέσεις και να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου. Η περιέργεια σου βρίσκεται στο απόγειο και η επιθυμία σου να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με τους άλλους είναι επίσης έντονη. Η περίοδος που ακολουθεί είναι φανταστική για μάθηση και ειδικά ενδιαφέροντα. Θα μπορούσες να είσαι έτοιμος να κάνεις μια σημαντική αλλαγή και ίσως να βάλεις ένα τέλος σε ένα συγκεκριμένο έργο ή γραμμή μελέτης για να ξεκινήσεις προς μια ολοκαίνουργια κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη μας δίνει κίνητρα και ενέργεια ανάληψης της ευθύνης και αυτή η μέρα επηρεάζει τα οικονομικά σου, τα κέρδη και τη δύναμη που ξοδεύεις, την αίσθηση της αυτοεκτίμησης και της αξίας σου. Επηρεάζει επίσης την ανάγκη και την επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια. Όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και άνεση εμπίπτουν στον κανόνα αυτής της περιοχής του ηλιακού σου χάρτη. Μπορεί να θέλεις να πας σε μια ολοκαίνουργια κατεύθυνση. Η μελλοντική σου ασφάλεια και η παρούσα άνεση είναι βασικά θέματα στη ζωή σου τώρα. Αυτή η νέα Σελήνη έχει να κάνει με το να είσαι πάνω από  τα πράγματα, σε μια διευθυντική θέση στη δική σου ιστορία ζωής!

Καρκίνος

Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και τις μέρες που ακολουθούν μπορεί να σε σπρώχνει να κάνεις κάτι νέο ή να εκφραστείς με διαφορετικούς τρόπους. Είναι πιθανό να κάνεις αλλαγές που αντικατοπτρίζουν νέες ανάγκες και σχέδια. Μπορεί να έχεις διάθεση για μια ανανέωση, η οποία μπορεί να είναι φυσική, αλλά είναι πιο πιθανό να αφορά τη στάση, τον τρόπο και την αυτοπεποίθηση σου. Η ανησυχία είναι πιθανή, καθώς αισθάνεσαι ότι οι αλλαγές είναι στον ορίζοντα. Από εδώ και στο εξής, οι γύρω σου χτίζουν την πίστη τους σε σένα, κάτι που σου δίνει κίνητρο για να παρουσιάσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Λέων

Τώρα είναι η ώρα να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και περιστάσεις στη ζωή σου, κυρίως πως αντιμετωπίζεις τις συνέπειες και πως διαχειρίζεσαι το χρόνο μετά από αυτές. Μπορεί να ανοίξεις δρόμους για νέα ξεκινήματα με τη σημερινή νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σου. Προκύπτει η ανάγκη να αναλάβεις την υγεία και τις ιδιωτικές σου υποθέσεις, ή να αφήσεις πίσω σου συναισθηματικές αποσκευές. Τα θαμμένα ή παραμελημένα θέματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου τις επόμενες μέρες και η εργασία πάνω σ’ αυτά, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μελλοντική επιτυχία. Με μια διέλευση Άρη – Κρόνου επίσης στο παιχνίδι, έχεις ισχυρή ενέργεια για να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να διαχειριστείς τις πρακτικές σου υποθέσεις.

Παρθένος

Ο εσωτερικός κόσμος σου έχει ολοκληρωθεί καθώς ονειρεύεσαι νέες ιδέες και μακροπρόθεσμα σχέδια και το κοινωνικό σου πρόγραμμα είναι πιθανό να γεμίσει στο μέλλον. Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση μιας νέας αρχής. Εάν οι υπάρχουσες φιλίες σου χρειάζονται μια νέα οπτική ή έναν ανανεωμένο δεσμό, αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια προσέγγιση. Αντίθετα, μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα και συναρπαστικά έργα ή άλλους στόχους ευτυχίας. Με τη σημερινή όψη Άρη – Κρόνου οι ρεαλιστικές εκτιμήσεις θα σου φανούν χρήσιμες.

Ζυγός

Η σημερινή νέα Σελήνη προκαλεί ενέργεια για το μέλλον. Επειδή εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, αυτή η ενέργεια σχετίζεται κυρίως με την επαγγελματική ή τη δημόσια ζωή σου. Μπορεί να υπάρξουν νέες ευθύνες, αναγνώριση ή μια νέα θέση ή έργο την ερχόμενη βδομάδα. Μπορεί να έρθεις στο προσκήνιο με κάποιο τρόπο ή να δεις ότι οι άλλοι σε προσέχουν για την απόδοση και τις ενέργειες σου. Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσεις τους κανόνες ή να διορθώσεις έναν τομέα της ζωής σου. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για διορθωτικές κινήσεις, οικοδόμηση ή ενίσχυση μιας σχέσης, δημιουργία ισχυρών συμμαχιών ή εξασφάλιση δανείου ή άλλης μορφής υποστήριξης.

Σκορπιός

Η σημερινή νέα Σελήνη εναρμονίζεται με το ζώδιο σου και είναι μια ευχάριστη επιρροή. Συμβαίνει επίσης περίπου την ίδια στιγμή με μια διέλευση Άρη – Κρόνου, η οποία ενισχύει την αποφασιστικότητα σου. Νέες πρωτοβουλίες που εμβαθύνουν την κατανόηση του σκοπού της ζωής σου και ανανεώνουν το πνεύμα σου μπορεί να είναι ελκυστικές την ερχόμενη εβδομάδα. Ασυνήθιστες δραστηριότητες σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου και μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες. Η δημοσίευση, η ανταλλαγή ιδεών, η εκμάθηση νέων πραγμάτων και η επίσκεψη σε νέα μέρη μπορεί να είναι εξαιρετικά ευνοϊκά, οδηγώντας σε σε νέα ξεκινήματα και μια ανάσα φρέσκου αέρα.

Τοξότης

Η σημερινή νέα Σελήνη είναι κίνητρο και μπορεί να ανοίξει πόρτες για να ακολουθήσεις ένα πάθος σου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον για γνώση για τις ανάγκες, τα κίνητρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής ή στην ψυχολογία σου. Θα μπορούσες να αναζητήσεις περισσότερο πάθος και ένταση σε μια σχέση ή σε ένα έργο και είσαι έτοιμος να δεσμευτείς σε κάτι σημαντικό για σένα. Μπορεί να αναγνωρίσεις την εσωτερική σου δύναμη και να νιώσεις πιο δυνατός και αποτελεσματικός στο να φέρεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου τις επόμενες μέρες.

Αιγόκερως 

Η σημερινή νέα Σελήνη τραβά την προσοχή σου στις σχέσεις σου και την ανάγκη για συνεργασία. Μπορεί να υπάρξει σημαντική επανεκκίνηση, νέα αρχή στο τμήμα των σχέσεων. Τώρα και τις επόμενες μέρες είναι μια εξαιρετική περίοδος για τη βελτίωση των σχέσεων, τη σύναψη συμφωνιών, τις διαπραγματεύσεις και τη σύνδεση. Μπορεί να ωφεληθείς από την παροχή συμβουλών ή τη συναναστροφή με κάποιον για την επίτευξη ενός ειδικού στόχου. Εναλλακτικά, μπορεί να καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα σχετικά με τις ανάγκες ή τους στόχους της σχέσης σου μέσα από γεγονότα σήμερα.

Υδροχόος

Η σημερινή νέα Σελήνη κάνει τις επόμενες μέρες που έρχονται ιδανικές για νέα εργασιακά σχέδια και προσωπικά προγράμματα υγείας ή φυσικής κατάστασης. Αντίθετα, αυτό το φεγγάρι φέρνει ανανεωμένη ενέργεια στα υπάρχοντα σχέδια σου, καθήκοντα και επιδιώξεις. Είναι μια περίοδος μεγάλης επιθυμίας ή ανάγκης να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό αυτή τη στιγμή είναι μέσω της βελτιωμένης καθημερινής ρουτίνας. Μπορεί να υπάρχουν νέες προτεραιότητες ή καθήκοντα στην εργασία σου, να προκύψουν προσφορές εργασίας ή να βρεις νέους τρόπους για να οργανώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου.

Ιχθύες

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει την επιθυμία και την αποφασιστικότητα να απολαύσεις και να εκφραστείς τις επόμενες μέρες. Οι πόρτες μπορούν να ανοίξουν για εσένα σε ρομαντικά ή δημιουργικά επίπεδα. Είναι ένας κύκλος για να ξεκινήσεις νέα χόμπι, να αναζωογονήσεις παλιά ενδιαφέροντα ή να αφοσιωθείς σε ένα ιδιαίτερο άτομο ή έργο. Χρειάζεσαι ποιοτικό ελεύθερο χρόνο! Ακόμα κι αν η ζωή σου φαίνεται γεμάτη με πράγματα να κάνεις, πρέπει να μάθεις να αξιοποιείς στο έπακρο το χρόνο που έχεις για ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Μια διέλευση Άρη – Κρόνου συμβαίνει επίσης σήμερα και επειδή συνδέεται με τη νέα Σελήνη έχει ακόμα περισσότερη δύναμη.

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις