Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία τοπογράφου ηθικός αυτουργός: Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία τοπογράφου ηθικός αυτουργός: Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση

Δολοφονία τοπογράφου ηθικός αυτουργός: Στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 το θύμα ξυλοκοπήθηκε έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της τον εκτελεστή, τον φυσικό αυτουργό του εγκλήματος και συνεχίζει την έρευνα για να βρει τον ηθικό αυτουργό, το άτομο που πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου του θύματος. Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ, κάποιοι μάρτυρες που έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν προκειμένου να εισφέρουν στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την έρευνα της Αστυνομίας για την εξιχνίαση αυτού του φρικτού εγκλήματος, έχουν κάνει αναφορά σε συγκεκριμένο άτομο, επιχειρηματία της Μυκόνου με το οποίο ο ίδιος είχε τσακωθεί κατά το παρελθόν.

Φιλικό πρόσωπο του τοπογράφου ανέφερε μάλιστα ότι το θύμα ισχυριζόταν ότι αυτό το συγκεκριμένο άτομο ήταν υπεύθυνο για την επίθεση σε βάρος του το 2021. Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, ο συλληφθείς είχε πραγματοποιήσει τους προηγούμενους μήνες δύο ταξίδια στη Μύκονο κατά τα οποία είχε συναντηθεί με το εν λόγω άτομο.

O Ξυλοδαρμός το 2021 και η μετακόμιση στο Ψυχικό

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 ο τοπογράφος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, επίθεση που είχε καταγγείλει στην ΕΛΑΣ υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστου. Μάλιστα, εξαιτίας της επίθεσης αυτής ο τοπογράφος και η οικογένεία του είχαν λάβει την απόφαση να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στο Παλαιό Ψυχικό καθώς ο ξυλοδαρμός του είχε γίνει έξω από το σπίτι που κατοικούσαν στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με φιλικό του πρόσωπο αυτή η μετακόμιση έγινε για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις