Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηράκλειο: Την Τρίτη απολογείται ο 31χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονη μαθήτρια ΑμεΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Την Τρίτη απολογείται ο 31χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονη μαθήτρια ΑμεΑ

Ο κατηγορούμενος είχε φιλική σχέση με τους γονείς του κοριτσιού

Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό στην κοινωνία της Κρήτης είδε το φως της δημοσιότητας. Είναι η είδηση για έναν 31χρονο αναπληρωτή εκπαιδευτικό στο Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 12χρονο κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Ο κατηγορούμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε φιλική σχέση με τους γονείς του κοριτσιού, είχε επισκεφτεί το σπίτι της οικογένειας στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γονείς, υποψιασμένοι για την ασυνήθιστη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, εγκατέστησαν σύστημα ασφαλείας στο σπίτι τους. Οι κάμερες κατέγραψαν τον αναπληρωτή εκπαιδευτικό να προσπαθεί να ασελγήσει στο ανήλικο παιδί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, γίνεται λόγος ότι ο 31χρονος ασέλγησε δύο φορές επί του ανήλικου κοριτσιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι λαμβάνει κάποια χάπια τα οποία επηρεάζουν τη λειτουργικότητά του και τη σκέψη του.

Σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη. Ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για ένα 12χρονο κοριτσάκι και μάλιστα με ειδικές ανάγκες. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Πηγή: neakriti

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις