Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σούκι Γουοτερχάουζ Instagram: Η 32χρονη ποζάρει με μπικίνι, τέσσερις μήνες μετά την γέννηση της κόρης της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σούκι Γουοτερχάουζ Instagram: Η 32χρονη ποζάρει με μπικίνι, τέσσερις μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

Η ηθοποιός έδειξε την σιλουέτα της ποζάροντας δίπλα σε μία πισίνα

Η Σούκι Γουοτερχάουζ μόλις τέσσερις μήνες αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες δείχνει το σώμα της. Η 32χρονη με καριέρα στο τραγούδι, στην ηθοποιία και στο μόντελινγκ, μοιράστηκε μία σειρά φωτογραφιών στις οποίες την βλέπουμε με κόκκινο μπικίνι. Η ηθοποιός έδειξε την σιλουέτα της ποζάροντας δίπλα σε μία πισίνα. Τα μαλλιά της έπεφταν ελεύθερα πάνω στους ώμους της και για μία glam πινελιά επέλεξε να προσθέσει ένα μπρονζέ κολιέ. Μαζί με στιγμιότυπα από τα βιβλία που πρόκειται να διαβάσει το καλοκαίρι η Σούκι Γουότερχάουζ και τα πιάτα με τα φρέσκα φρούτα, η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για την ποσότητα μούρων και βιβλίων που θέλω να καταναλώσω». Η σταρ έδειξε με σιγουριά τη σιλουέτα της μετά τον τοκετό , αφού αποκάλυψε ότι ζυγίζει 11 κιλά επιπλέον από τότε που καλωσόρισε την κόρη της.

Η ηθοποιός έκανε την εξομολόγηση για τα κιλά της σε μια σπάνια συνέντευξη στη Vogue. Όπως αποκάλυψε, το γεγονός ότι πήρε βάρος «δεν τη νοιάζει». Σχετικά με την σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και πρωταγωνιστή της ταινίας Batman, η Σούκι αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι «όλα όσα θα μπορούσε να ελπίζει», καθώς διατηρεί μια «πολύ ήρεμη» στάση με την κόρη τους. «Ήταν εκεί μαζί μου και όπως όλοι οι μπαμπάδες, ήταν πολύ νευρικός. Αλλά για κάποιον που είναι αρκετά ανήσυχος άνθρωπος, ήταν πολύ ήρεμος ». «Είναι ο μπαμπάς που θα μπορούσα να ελπίζω. Είναι μια πραγματική ιστορία αγάπης». Η Σούκι μοιράστηκε επίσης μερικές σπάνιες λεπτομέρειες για τη στενή της σχέση με τον Ρόμπερτ και πώς βρήκε την «αγνή αγάπη» μαζί του μετά από ένα «χαοτικό» παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις