Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ απόπειρα δολοφονίας: «Ένα σενάριο σαν φωτοτυπία»
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ απόπειρα δολοφονίας: «Ένα σενάριο σαν φωτοτυπία»

Τραμπ απόπειρα δολοφονίας: Ο Φίτσο υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και επανήλθε στα καθήκοντά του την περασμένη εβδομάδα.

Ομοιότητες με την προ δύο μηνών απόπειρα δολοφονίας του βρίσκει ο Ρόμπερτ Φίτσο, με την δολοφονική επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ. «Ένα σενάριο σαν φωτοτυπία» έγραψε στον ιστότοπό του ο 59χρονος πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες ενώ χαιρέτιζε τους υποστηρικτές του μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σε μια πόλη της κεντρικής Σλοβακίας. Ο Φίτσο υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και επανήλθε στα καθήκοντά του την περασμένη εβδομάδα.

Ο Φίτσο κατηγόρησε τη σλοβακική αντιπολίτευση ότι υποθάλπει το μίσος εναντίον του. «Εάν ο δράστης της επίθεσης στον Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε σλοβακικά, θα του αρκούσε να διαβάσει τις (τοπικές) εφημερίδες Dennik N, Sme ή Aktuality, για να αποκτήσει την επιθυμία να φτιάξει τα πράγματα», σχολίασε. «Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ προσπαθούν να τον φιμώσουν και, όταν δεν τα καταφέρνουν, εξαγριώνουν τόσο πολύ το κοινό που ένας κακομοίρης αρπάζει το όπλο του», υποστήριξε εξάλλου ο Σλοβάκος πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις