Ξυλοδαρμός τουριστών Κρήτη: Παρενέβη η Όλγα Κεφαλογιάννη για το βίαιο περιστατικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξυλοδαρμός τουριστών Κρήτη: Παρενέβη η Όλγα Κεφαλογιάννη για το βίαιο περιστατικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Ξυλοδαρμός τουριστών Κρήτη: Η υπουργός Τουρισμού ζητά να μεταφέρουν στην οικογένεια το ενδιαφέρον της - Το χρονικό της υπόθεσης

17.07.2024 | 20:48

Την παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη προκάλεσε η απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε οικογένεια τουριστών η οποία έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο κέντρο του Ηρακλείου. Η κυρία Κεφαλογιάννη έχει ήδη επικοινωνήσει με το διοικητή του νοσοκομείου Ηρακλείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Ελληνο-Καναδού που ξυλοκοπήθηκε.

Η υπουργός Τουρισμού ζητά να μεταφέρουν στην οικογένεια το ενδιαφέρον της. Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας είναι πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών πηγών, όλα ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ όταν οι ντόπιοι συνομίλησαν με την οικογένεια τουριστών. Στη συνέχεια, οι νεαροί βγήκαν έξω από το μπαρ και περίμεναν την οικογένεια.  Όταν η οικογένεια βγήκε από το νυχτερινό μαγαζί, οι νεαροί επιτέθηκαν στην οικογένεια με κλωτσιές και γροθιές. Λόγω του ξυλοδαρμού, η οικογένεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ο 49χρονος άνδρας νοσηλεύτηκε χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο ένας από τους δύο γιους του επίσης αιμορραγούσε.

Από την πλευρά τους, οι νεαροί από τον Μυλοπόταμο διέφυγαν όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους και πεσμένους στον δρόμο. Το περιστατικό κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές η οικογένεια την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται βίντεο από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες της επίθεσης.

Exit mobile version