Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριλού Κατσαφάδου «Σέρρες»: «Θα γίνει δεύτερος κύκλος»
LIFESTYLE

Μαριλού Κατσαφάδου «Σέρρες»: «Θα γίνει δεύτερος κύκλος»

Μαριλού Κατσαφάδου «Σέρρες»: Όσα είπε η ηθοποιός

Η Μαριλού Κατσαφάδου μίλησε για τη σειρά «Σέρρες», στην οποία πρωταγωνίστησε και η οποία μπήκε στο Netflix, το διαζύγιό της, τη μητρότητα και το φλερτ. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου. Σχετικά με το φλερτ, η ηθοποιός είπε: «Είσαι μόνη σου, μεγαλώνεις ένα παιδί και σαφώς πρέπει να είσαι καλά». «Τα νοιάζει τα παιδιά αν η μαμά έχει μια σχέση και πάει ένα σινεμά με τον Χ, Ψ;», ρώτησε η παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα, στο οποίο η Μαριλού Κατσαφάδου απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν έχω καταλάβει κάτι μέχρι στιγμής. Δεν τα νοιάζει. Πιο πολύ εμάς μας τρώει. Το παιδί καταρχάς είναι μικρό ακόμα. Αλλά δεν σταματάει το φλερτ στη ζωή γενικότερα. Αυτό μας κάνει να είμαστε ζωντανές, για να μπορέσουμε να είμαστε καλά και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με υγεία. Στην παιδική χαρά δεν είναι ανοιχτές οι κεραίες μου, εκεί είναι οι κεραίες της μάνας! Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Έτσι μου έχουν πει και εμένα ότι γίνεται χαμός από φλερτ στις παιδικές χαρές.

Αν δεις άντρα με καρότσι, μάνα με καρότσι, με σκυλί αυτά. Λένε ότι αυτά είναι παγίδες, αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα». Σε άλλο σημείο, η Μαριλού Κατσαφάδου μίλησε για τις «Σέρρες»: «Σκέφτηκα ότι ανοίγω Netflix και βλέπω τον εαυτό μου και λέω “τι τέλειο;”. Δεν μπήκα στη διαδικασία το να φτάσω εξωτερικό, Όσκαρ και thank you. Πιο μικρή έχω προβάρει πώς είναι να παίρνω Όσκαρ. Θα ήθελα να βρεθώ σε μια τέτοια φάση». Επίσης, η ηθοποιός σχολίασε: «Με ενδιαφέρει να περνάω ωραία στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ωραίο να ακούς ωραία λόγια αλλά μια που στα λένε, μια που ξεχνιούνται. Μου αρέσει να κάνω ωραίες δουλειές και να περνάω καλά».

«Θα γίνει δεύτερος κύκλος στις Σέρρες»

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος της σειράς: «Θα γίνει δεύτερος κύκλος στις Σέρρες. Ήξερα ότι είχαν παγώσει αλλά τώρα κάπως έχει αρχίσει. Ο Γιώργος Καπουτζίδης το έχει γράψει! Τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι τόσο έξυπνος, λαμπερός, ευγενικός, να σε περιποιηθεί, να σε κάνει να νιώσεις καλά. Όταν σκέφτομαι τον Γιώργο δεν μου έρχεται κάποιο ελάττωμά του!». Τέλος, η ηθοποιός ανέφερε: «Όταν γεμίζει το κεφάλι μου με πολλά πράγματα και πρέπει να τα οργανώσω, όταν μου χαλάει κάποιος την ισορροπία κλατάρω και αρχίζω να φωνάζω. Δεν θέλω να με ενοχλεί κανένας εκείνη την ώρα, με βγάζει εκτός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις