Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο Instagram: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μη χρειαστεί να προετοιμαστείς»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο Instagram: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μη χρειαστεί να προετοιμαστείς»

Αντετοκούνμπο Instagram: Η ανάρτηση του «Greek Freak» ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία

Η Ελλάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν σε λίγες μέρες στο Παρίσι. Η Εθνική μας δώσει το τελευταίο της φιλικό, πριν ταξιδέψει σε γαλλικό έδαφος, απέναντι στη Σερβία των Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ. Ένα φιλικό που θα δείξει και την ετοιμότητά της κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει πανέτοιμος για τα παιχνίδια που έρχονται και φρόντισε να μας το δείξει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο «Greek Freak» ανέβασε ένα βίντεο από την προπόνησή του και έγραψε: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς».

Στους 100 κορυφαίους αθλητές του 21ου αιώνα ο Αντετοκούνμπο

Στη λίστα με τους 100 κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 21ου αιώνα συμπεριέλαβε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το ESPN. Το αμερικανικό δίκτυο τοποθέτησε τον Έλληνα άσο που κατέκτησε το πρωτάθλημα NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς και ήταν MVP τόσο σε τελικούς όσο και στην κανονική περίοδο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ και έγραψε για εκείνον:

«Όταν οι Μιλγουόκι Μπακς επέλεξαν ένα αδύνατο παιδί από την Ελλάδα,που έπαιζε μπάσκετ μόνο για δύο χρόνια, με την 15η επιλογή στο Draft του 2013, ήταν αδύνατο να προβλέψουμε πώς η άφιξή του θα άλλαζε την τροχιά του franchise για την επόμενη δεκαετία. Ο Αντετοκούνμπο μετέτρεψε τον εαυτό του από ένα άγνωστο, αλλά πολλά υποσχόμενο project, σε έναν από τους πιο κυρίαρχους πάουερ φόργουορντ της ιστορίας και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποκορύφωμα τους 50 πόντους που έβαλε στους τελικούς του NBA το 2021, για να οδηγήσει τους Μπακς στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια».

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τους 100 κορυφαίους .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις