Κέρδισαν το τζακ ποτ αλλά δεν πήραν τα λεφτά: Η απίστευτη ιστορία που έζησε ζευγάρι

ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισαν το τζακ ποτ αλλά δεν πήραν τα λεφτά: Η απίστευτη ιστορία που έζησε ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Κέρδισαν το τζακ ποτ αλλά δεν πήραν τα λεφτά: «Είμαστε ευγνώμονες για αυτό που έχουμε»

19.07.2024 | 13:49

Μια πραγματικά ασύλληπτη ιστορία ενός ζευγαριού που έπαιξε και βρήκε τα τυχερά νούμερα του Λότο, έφερε στο φως η mirror. Η Edwina και ο David Nylan έπαιξαν στην κλήρωση του Λότο και δεν μπορούσαν να φανταστούν ποτέ ότι θα έβρισκαν τα τυχερά νούμερα και θα κέρδιζαν το ποσό μαμούθ των 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάθε ένας από τους έξι αριθμούς τους (01, 02, 04, 19, 28, 41) είχε κληρωθεί. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που είχε συμβεί. Τα όνειρά τους κατέρρευσαν με εντυπωσιακό τρόπο όταν προχώρησαν πια στη διεκδίκηση του τεράστιου ποσού. Το ζευγάρι φαίνεται ότι ναι μεν έπαιξε τους νικητήριους αριθμούς, αλλά, αυτοί δεν τα καταχωρήθηκαν ποτέ, διότι όταν πήγαν να ολοκληρώσουν στην εφαρμογή την πληρωμή για τη συμμετοχή τους… ο τραπεζικός τους λογαριασμός ήταν άδειος. Όπως δηλώνει η Edwina: «Όταν εμφανίστηκαν οι αριθμοί, φαινόταν ότι είχαμε πάρει και τα έξι και είχαμε κερδίσει το τζακ ποτ, αλλά όταν έλεγξα, δεν υπήρχε τίποτα από την Camelot.

Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών και το άτομο με το οποίο μίλησα είπε ότι μπορούσε να δει από τα αρχεία τους ότι είχαμε σκοπό να αγοράσουμε αυτούς τους αριθμούς, αλλά είπαν ότι η αγορά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ». Και συνεχίζει: «Είμαι απογοητευμένη, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Παίζουμε χρόνια και είχαμε τον διαδικτυακό μας λογαριασμό για αρκετό καιρό. Έπρεπε όμως να το προσπεράσουμε και να είμαστε ευγνώμονες για αυτό που έχουμε». Για αυτό και το ζευγάρι παραμένει αισιόδοξο και δηλώνει ότι συνεχίζει να παίζει και ελπίζει να σταθεί πιο τυχερό την επόμενη φορά.

Η απάντηση της Camelot

Εκπρόσωπος της Camelot δήλωσε σχετικά με το συμβάν: «Όταν κάποιος αγοράσει επιτυχώς ένα εισιτήριο στον ιστότοπο της Λοταρίας, θα δει μια οθόνη επιβεβαίωσης αγοράς, θα λάβει ένα email που επιβεβαιώνει την αγορά του και θα μπορεί να δει το εισιτήριο στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της Εθνικής Λοταρίας». Και πρόσθεσε: «Μόνο τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με επιτυχία μπορούν να μπουν στην κλήρωση. Επομένως, εναπόκειται στους παίκτες να διασφαλίσουν ότι έχουν χρήματα στον λογαριασμό τους για να ολοκληρώσουν μια αγορά εισιτηρίου».

Ετικέτες
Exit mobile version