Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

21

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκαδία φονικό στον Άγιο Πέτρο: Πώς έγινε το έγκλημα μετά το γλέντι βάπτισης στην πλατεία
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκαδία φονικό στον Άγιο Πέτρο: Πώς έγινε το έγκλημα μετά το γλέντι βάπτισης στην πλατεία

Μετά τη λήξη του γλεντιού, οι συμμετέχοντες - ανάμεσά τους και το ζευγάρι και ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός - συνέχισαν το γλέντι σε διπλανό κατάστημα

Από τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό φέρεται ότι επήλθε ο θάνατος του 64χρονου άνδρα που έγινε στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας.  Σύμφωνα με το arcadiapost, o 64χρονος άνδρας φέρεται ότι διαπληκτίστηκε με την 34χρονη και τον 41χρονο που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του, αφού για ώρες διασκέδαζαν μαζί με όλο το χωριό σε γλέντι βάπτισης. Η βάπτιση στο χωριό της Αρκαδίας είχε ξεκινήσει το μεσημέρι ενώ η δολοφονία έγινε το βράδυ. Μετά τη λήξη του γλεντιού, οι συμμετέχοντες – ανάμεσά τους και το ζευγάρι και ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός – συνέχισαν το γλέντι σε διπλανό κατάστημα.

Εκεί, ο 64χρονος φέρεται ότι παρενόχλησε λεκτικά τους δύο συλληφθέντες, ενώ ακολούθησε συμπλοκή στην οποία σκοτώθηκε ο 64χρονος. Το θύμα βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, παρατήρησαν χτυπήματα στον λαιμό και το κεφάλι του 64χρονου.  Όλη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία του άτυχου άνδρα ο οποίος ήταν αγαπητός και δραστήριος στην περιοχή. Αυτή την ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του άνδρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις