Πολάκης διαγραφή από ΚΟ: Άστραψε και βρόντηξε ο Τασούλας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης διαγραφή από ΚΟ: Άστραψε και βρόντηξε ο Τασούλας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πολάκης διαγραφή από ΚΟ: Του κόβει τη μισή βουλευτική αποζημίωση

25.07.2024 | 18:53

Έξαλλος ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παύλο Πολάκη για την αδιανόητη συμπεριφορά του, να επιτεθεί σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη για το ότι… έστριβε τη μούρη της. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος επέβαλε την ποινή της ανάρμοστης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει την περικοπή του 1/2 της μηνιαίας αποζημίωσης του βουλευτή.

«Είχαμε ακόμα ένα απεχθές απαράδεκτο και αηδιαστικό κρούσμα απαράδεκτης συμπεριφορά συναδέλφου έναντι γυναίκας που έκανε τη δουλειά της σε επιτροπή της Βουλής, που δέχθηκε καταιγισμό υβριστικής συμπεριφοράς από τον Πολάκη. Αναγκάστηκε να ακούσει σε ύφος αποτρόπαιο και υβριστικό “μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου έχετε μόνιμο στρίψιμο προσώπου” και διάφορες ερμηνείες φυσιογνωμίας της» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όση φιλοδοξία και να περιέχει το να είναι κανείς πρόεδρος Βουλής τέτοιες ώρες, ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους που με κάνουν να νιώθω τέτοια ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό όπως εκπροσωπείται από πρόσωπα όπως ο Πολάκης». «Δεν θα επιτρέψω σε αυτόν τον χυδαίο ζήτουλα προσοχής μέσω ύβρεων να προσβάλει τις ιδιότητες όλων μας. Δεν θα επιτρέψουμε στον Πολάκη να μας ρίξει στο βούρκο του. Ας χαρεί τον βούρκο μόνος του» είπε καταλήγοντας ο πρόεδρος της Βουλής.

 

Exit mobile version