Ζώδια σήμερα 26/7: Προβλέψεις για την Παρασκευή

PLUS

Ζώδια σήμερα 26/7: Προβλέψεις για την Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 26/7: Πώς θα είναι η μέρα σου;

26.07.2024 | 08:25

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, Παρασκευή σήμερα και η μετάβαση του Ερμή στην Παρθένο σου προσδίδει έναν πιο πρακτικό τρόπο σκέψης, οπότε οργανώνεις όσα έχεις να κάνεις τόσο καλά που βρίσκεις χρόνο για όλους! Παράλληλα, το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Άρη σε γεμίζει ενέργεια κι αισιοδοξία και πλέον επικοινωνείς με έναν πιο χαρούμενο τρόπο με τον περίγυρό σου. Τώρα πια βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να γίνεις κατανοητός από τους άλλους και να σπάσεις το τείχος ασυνεννοησίας μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Είναι η κατάλληλη στιγμή να ετοιμάσεις ένα ερωτικό ραβασάκι ή να εκφράσεις την αγάπη σου προς το αγαπημένο σου πρόσωπο. Οι ερωτικές συναντήσεις είναι επίσης κομμάτι των ευκαιριών μέσα στην ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Ακριβώς επειδή οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι σε άριστη κατάσταση, σήμερα στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις με τους πελάτες και τους συναδέλφους μία μέση οδό, ώστε όλοι να είστε ικανοποιημένοι.

Ταύρος

Σήμερα Παρασκευή, αγαπητέ Ταύρε και ο Ερμής προχωρά στην κυριαρχία του, στο ζώδιο της Παρθένου που λειτουργεί πέρα για πέρα ευνοϊκά για εσένα. Η ερωτικοί διάλογοι αυξάνονται, αλλά παράλληλα η αντίληψή σου για τον έρωτα παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους στηρίζεται στην καλή επικοινωνία και την αμοιβαία κατανόηση. Μαζί, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε βοηθά να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μοναδικές ευκαιρίες ανανέωσης προέρχονται από ένα φλερτ που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Αντίστοιχα εσύ που έχεις το ταίρι σου, ο τρόπος συνεννόησης μέσα στη σχέση γίνεται πιο ευχάριστος και λειτουργικός

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Σκέψου ποιο χόμπι θα μπορούσε να σου βγάλει ένα έξτρα εισόδημα. Κατέχεις τον απόλυτο συνδυασμό δημιουργικότητας και πρακτικού μυαλού που θα σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα αβίαστα, απλά μέσα από τις ιδέες σου.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Παρασκευή έφτασε με το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Άρη να σε κινητοποιεί να πεις όσα σκέφτεσαι. Παρά την εσωτερική ένταση που σε διακρίνει, η πίστη στις προσωπικές σου δυνάμεις σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις ή να βρεις το δίκιο σου σε μία διαπραγμάτευση. Η τακτοποίηση εγγράφων και γραφειοκρατικών υποθέσεων ευνοείται. Σήμερα εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο που θα σου προσφέρει την απαραίτητη πνευματική διαύγεια για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι ερωτικοί διάλογοι, οι γνωριμίες μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης, καθώς και τα ταξιδάκια, ανανεώνουν την προσωπική ζωή σου. Είναι η ιδανική στιγμή να κλείσεις εισιτήρια για τον προορισμό των διακοπών σας με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου παραμένουν στο περιθώριο, γιατί η διάθεση της ημέρας είναι πιο χαλαρή και λιγότερο φιλόδοξη. Είναι προτιμότερο σήμερα να οργανώσεις τα οικονομικά σου και τα επόμενα βήματα της καριέρας σου.

Καρκίνος

Σήμερα Παρασκευή, φίλε Καρκίνε, όπου η διάθεση της ημέρας είναι καλή με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο. Σκέφτεσαι πολύ πιο ρεαλιστικά, χωρίς να θυσιάζεις μέρος της αισιοδοξίας σου. Μάλιστα, είναι καλή στιγμή για να πας ένα ταξιδάκι, να συναντήσεις κόσμο ή να κάνεις μία παρουσίαση. Επιπρόσθετα, με το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Ήλιου σου προσφέρεται υποστήριξη κάτω από το τραπέζι στην μορφή οικονομικής ή ψυχολογικής ενίσχυσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα ερωτικά σου ανανεώνονται μέσα από όμορφες συζητήσεις με το άλλο σου μισό ή βλέπεις ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσένα να κάνουν το πολυπόθητο πρώτο βήμα. Κάνε κι εσύ άλλο ένα και βρείτε τα στα μέσα της διαδρομής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να εκφράσεις τις ανησυχίες σου, συνοδευόμενες από έναν αριθμό ρεαλιστικών λύσεων που μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα και άμεσα. Είσαι πολύ επινοητικός κι επικοινωνιακός και μπορείς να εντυπωσιάσεις σε μία επαγγελματική συνέντευξη.

Λέων

Λέοντα, σήμερα Παρασκευή η μετάβαση του Ερμή στην Παρθένο σου δίνει μία εμμονή με το χρήμα. Αισθάνεσαι λιγάκι ανασφαλής κι αυτό σε ωθεί να επινοήσεις μεθόδους που θα σου βγάλουν περισσότερα χρήματα ή θα διαχειριστείς πολύ καλά τα οικονομικά σου, ώστε να βάλεις κάτι, επιτέλους, στην άκρη! Παράλληλα, το εξάγωνο του Άρη με τον Ήλιο σου προσθέτει μεγαλύτερη δημοτικότητα και εξωστρέφεια, εμπνέοντας τους άλλους να συνεργαστούν μαζί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Εφόσον προβάλλεις τόση εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και λάμψη, είναι αναμενόμενο να έλξεις κι εντυπωσιάσεις όποιον ‘έχεις βάλει στο μάτι’! Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα με θετικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Σήμερα είναι η απόλυτη στιγμή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Η αυξημένη διπλωματία και η επιθυμία σου να αυξήσεις το δίκτυό σου θα είναι το κλειδί για να πραγματοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου με τη συνεργασία σου με άλλους.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα καταλαβαίνεις ότι η επικοινωνία μπορεί να φτιάξει τη γενικότερη ποιότητα της ζωής σου. Ξεκάθαρα εκφράζεις όσα σκέφτεσαι και ο λόγος σου είναι τόσο καλά δομημένος που γίνεται κατανοητός από όλους. Μαζί, σου δίνει αρκετή γοητεία. Τα επαγγελματικά σου είναι επίσης ιδιαίτερα ευνοημένα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη να κορυφώνεται και να σου δίνει κρυφές συμμαχίες ή υποστήριξη από εκεί που δεν το περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ερωτική σου ζωή μπορεί να εμπλουτιστεί μέσα από ρομαντικούς διαλόγους και την έκφραση όσων αισθάνεσαι προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμη κι αν ψάχνεις κάτι περιστασιακό, ο έξυπνος τρόπος που φλερτάρεις θα σου το εξασφαλίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς της ημέρας, όμως καλείσαι να δράσεις στο παρασκήνιο. Οι προσπάθειες που καταβάλεις αναγνωρίζονται με ευκολία, απλά καλό θα είναι να αποφύγεις τον περιττό ανταγωνισμό.

Ζυγός

Σήμερα Παρασκευή, αγαπημένε Ζυγέ και με την μετάβαση του Ερμή στην Παρθένο ζυγίζεις… τα λόγια σου! Κρατάς αρκετά για τον εαυτό σου, θεωρώντας πως δεν θα έχεις κάποιο κέρδος αν τα κοινοποιήσεις. Υπερ-αναλύεις κάποιες καταστάσεις κι ενώ αυτό σε βοηθά να εντοπίσεις κάποια προβλήματα για να τα λύσεις, ταυτόχρονα σε βυθίζει σε αναμνήσεις κι αποσυγκεντρώνεσαι. Τα καλά νέα είναι πως το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη προωθεί κάποιους από τους στόχους σου μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Είναι μία ιδανική στιγμή, αν είσαι μόνος να επιδιώξεις καινούριες γνωριμίες, πάνω στην προσπάθειά σου να διευρύνεις το κοινωνικό σου δίκτυο. Το να βγεις με φίλους μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν έρωτα ή να περάσεις όμορφα με τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά, ήρθε η ώρα να ηγηθείς και να εμπνεύσεις άλλους να εργαστούν μαζί σου ώστε να προωθήσετε κι επιτύχετε μαζί κάποιους στόχους. Η επέκταση της επιχείρησής σου ή η αναζήτηση γνώσης θα συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική σου ανέλιξη.

Σκορπιός

Σκορπιέ η Παρασκευή είναι εδώ και μαζί της φέρει καλά νέα! Η μετάβαση του Ερμή στην Παρθένο λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσένα, αφού πλέον μπορείς να διεισδύεις σε οποιαδήποτε υπόθεση σε απασχολεί και αναλύεις την κατάστασή της με έναν πιο αντικειμενικό και πολύπλευρο τρόπο. Οι φιλίες και το κοινωνικό σου δίκτυο είναι στο επίκεντρο. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε βοηθά να εκμεταλλευτείς επαγγελματικές ευκαιρίες ή να προωθήσεις καλύτερα την κοινωνική σου εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Διαχειρίζεσαι τα ερωτικά σου με έναν ξεκάθαρο κι αντικειμενικό τρόπο. Αναλύεις τις κινήσεις και προθέσεις των άλλων, με αποτέλεσμα να προστατεύεσαι από κακοτοπιές και να προλαμβάνεις ατυχείς καταστάσεις, όπως καβγάδες κι απομακρύνσεις ή εξαπάτηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται εμφανώς μέσα από τις όψεις της ημέρας, αφού το να στραφείς προς το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον και να ζητήσεις υποστήριξη ή νέες συνεργασίες ανήκει στις ενέργειες που σκοπεύεις να κάνεις.

Τοξότης

Τοξότη, σήμερα Παρασκευή με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο κι εσύ να γίνεσαι φιλόδοξος και μεθοδικός. Από εδώ και στο εξής ξεκινά ένα απίστευτο διάστημα που μπορείς να καταφέρεις όσα έχεις βάλει στόχο, απλά καταστρώνοντας μία λεπτομερή στρατηγική! Μαζί, αυξημένη αισιοδοξία και αγάπη για επέκταση σε προσωπικό κι εργασιακό επίπεδο σου δημιουργεί το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Άρη. Με μεγάλο σθένος, λοιπόν, μάχεσαι για όσα έχεις βάλει στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα ερωτικά σου παραμερίζονται για σήμερα, αφού το να φτιάξεις τις γενικότερες βάσεις της ζωής και της προσωπικότητάς σου αποτελεί προτεραιότητα. Οι καινούριες επαφές δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, μα αν έχεις δεσμό, τα πράγματα προχωρούν χαλαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου χτυπούν κόκκινο με την αισιοδοξία και την πίστη που προβάλεις στις δυνατότητές σου. Είσαι, και πλέον φαίνεσαι, πολύ ικανός για να καταφέρεις όσα ονειρεύεσαι μέσα από μία συνεργασία και μία προσεκτική στρατηγική.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, από σήμερα και στο εξής γίνεσαι πιο αισιόδοξος, χωρίς να χάνεις το μέτρο, με τον Ερμή να εισέρχεται πια στην Παρθένο. Η αγάπη σου για γνώση και νέες εμπειρίες μεγεθύνεται σε αποτελεί κίνητρο να γίνεις αμφότερα καλύτερος άνθρωπος κι επαγγελματίας. Μαζί με αυτό, το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Άρη προωθεί τις προσπάθειές σου για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, καθώς και να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες σου μέσα από μικρές καθημερινές προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η λίμπιντό σου είναι αρκετά ανεβασμένη και ξεσπάς στον έρωτα – με την καλή έννοια- κάθε φορά που αισθάνεσαι λίγο down ψυχολογικά. Μέσα από κάποιο ταξίδι, μπορείς να κάνεις γνωριμίες ή ταξιδεύοντας με το ταίρι σου, έρχεστε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου μέσα από μικρές ‘πινελιές’ που ρίχνεις σημειώνουν σημαντική πρόοδο μεγάλης διάρκειας. Οι βελτιωτικές κινήσεις που ευνοούνται είναι η αναζήτηση εργασιακής εμπειρίας, η καινούρια γνώση ή ακόμη και οι απλές συζητήσεις με πιο έμπειρους επαγγελματίες.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα η Παρασκευή σε γεμίζει με πολλαπλές εμπειρίες. Η μετάβαση του Ερμή στην Παρθένο αυξάνει εμφανώς τη λίμπιντό σου, αλλά και την επιθυμία σου να βγάλεις περισσότερα χρήματα αβίαστα. Επιπρόσθετα, το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε βοηθά να έχεις πιο όμορφες ερωτικές εμπειρίες και να βρεις χρόνο για τα αγαπημένα σου χόμπι. Αν έχεις παιδιά, σήμερα κτίζεις στις σχέσεις σας πιο σταθερά και δυνατά θεμέλια, ενθαρρύνοντάς τα να ακολουθήσουν τον μονοπάτι της καρδιά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα ερωτικά σου σήμερα είναι στο απόγειο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μία καινούρια σχέση ή γνωριμία βασισμένη στην ουσιαστική επικοινωνία. Αν έχεις δεσμό, η έκφραση των θαμμένων συναισθημάτων σου σας φέρνει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου αποκτούν μία πιο διασκεδαστική και λιγότερο πιεστική γεύση, αφού η επικέντρωσή σου πέφτει το πώς να γίνεις πιο δημιουργικός και παραγωγικός, χωρίς να στρεσάρεσαι.

Ιχθύς

Ιχθύ, γίνεσαι πιο ευφραδής από σήμερα, Παρασκευή, με την μετάβαση του Ερμή απέναντί σου, στην Παρθένο. Πρόκειται για μία δυνατή θέση που σε βοηθά να ενισχύσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες βρίσκοντας λύσεις που δεν έβλεπες το τελευταίο διάστημα. Ο πολύπλευρος τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα είναι ο λόγος που διαπραγματεύεσαι σωστά. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου χαρίζει την απαραίτητη υποστήριξη σε κάτι που σε προβληματίζει από κάποιο οικογενειακό μέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα αισθηματικά σου ευνοούνται, αφού πλέον έχεις ‘τον τρόπο σου’ να προσεγγίσεις τον ερωτικό σου στόχο με μεγάλη επιτυχία. Κάτι αντίστοιχο κάνεις κι εσύ που έχεις ένα ταίρι, αφού το γοητεύεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά μπορείς να επιδιώξεις καινούριες συνεργασίες ή συμμαχίες μέσα στον κλάδο που θα απογειώσουν την πορεία της καριέρας σου. Το αναλυτικό σου μυαλό είναι πλέον ικανό να εντοπίσει λύσεις για κάθε πρόβλημα.

Πηγή: Oroskopos.gr 

Ετικέτες
Exit mobile version