Ζώδια σήμερα 28/7: Προβλέψεις για την Κυριακή

PLUS

Ζώδια σήμερα 28/7: Προβλέψεις για την Κυριακή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Ζώδια σήμερα 28/7: Πώς θα είναι η μέρα σου;

28.07.2024 | 09:30

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είναι μια στιγμή του μήνα για να βγάλεις τον εαυτό σου από το ανταγωνιστικό πνεύμα και να του επιτρέψεις να παρατηρήσει, να χαλαρώσει λίγο και να τον απολαύσεις. Η συνεργασία λειτουργεί προς όφελος σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είσαι αρκετά επιτυχημένος στην τόνωση των σχέσεων σου με αυξημένη προσοχή και κατανόηση ή ακόμα και υποχωρήσεις, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Το θάρρος σου χτίζεται ειδικά όταν πρόκειται να μοιραστείς τον εαυτό σου με άλλους. Μπορεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα έργο που έχει να κάνει με κατοικίδια ή σε μια σύνδεση.

Ταύρος

Ανησυχείς περισσότερο από το συνηθισμένο για τις ευθύνες σου σήμερα, είτε πρόκειται για επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε για άλλους τομείς της ζωής σου. Είσαι πιο ενήμερος για το πως σε αντιλαμβάνονται και σε δέχονται οι άλλοι αυτή τη στιγμή και πιθανώς είσαι λίγο ευαίσθητος σε οποιαδήποτε πληροφορία λαμβάνεις. Ωστόσο κάποια υπευθυνότητα από καιρό σε καιρό μπορεί να σε βοηθήσει να κρατηθείς προσγειωμένος και αυτό είναι το θέμα της τρέχουσας διέλευσης της Σελήνης. Οι μετακινήσεις ενισχύουν τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα όσο προχωρά η μέρα. Μπορεί να υπάρχουν ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Αναζητάς αυτή έστω τη μικρή σπίθα από τη ζωή σου με τη Σελήνη να προσθέτει συναισθηματικό χρώμα στον τομέα της περιπέτειας σου σήμερα. Ήρθε η ώρα να είσαι ελαφρώς πιο τολμηρός, πιο θαρραλέος και να μη φοβάσαι να ξεχωρίσεις. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια μικρή εκτροπή, θα νιώσεις πιο ανανεωμένος και διεγερμένος αν δώσεις ποικιλία στη ρουτίνα. Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί σε νοητικό επίπεδο και το να αφήσεις μια νέα ιδέα να σε απασχολήσει μπορεί να σε αναζωογονήσει. Καθώς η μέρα προχωρά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με τη δουλειά ή να οργανώσεις το προσωπικό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Τα συναισθήματα βαθαίνουν σήμερα και μπορεί να αναζητήσεις μια ισχυρότερη σύνδεση με τον εσωτερικό κόσμο σου ή ένα ιδιαίτερο έργο. Η επιθυμία να μάθεις περισσότερα για ένα άτομο ή μια σχέση μπορεί να είναι έντονη σήμερα. Λάβε υπόψη  σου ωστόσο, ότι δεν είναι όλοι στην ίδια σελίδα με σένα αυτή τη στιγμή και στην πραγματικότητα μπορεί να προτιμούν να κρατούν τα πράγματα πιο ανάλαφρα και χαλαρά. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση αποστολής. Είναι μια δυνατή στιγμή για δημιουργική ικανοποίηση και έκφραση στοργής.

Λέων

Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπαίνουν στη διαδικασία να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης σου καθώς αντιδράς ή υπερασπίζεσαι τις ιδέες και απόψεις σου. Είτε παρατηρείς διαφορές είτε ομοιότητες, μπαίνεις σε σκέψεις και τελικά γνωρίζεις τον εαυτό σου πιο διεξοδικά στη διαδικασία. Ενώ μπορεί να χρειαστεί να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή, πιθανότατα θα ωφεληθείς από αυτό. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα υπάρχει καλή ενέργεια για να μοιραστείς αναμνήσεις, προσωπικά συναισθήματα και σκέψεις και μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα υποστηριζόμενος και προσανατολισμένος στην οικογένεια.

Παρθένος

Μπορεί να απολαμβάνεις ιδιαίτερα τη δουλειά, τις ρουτίνα ή τη φροντίδα του περιβάλλοντος σου και έχεις την τάση να παρατηρείς όλες τις λεπτομέρειες που εμπλέκονται σε αυτά. Είναι μια υπέροχη μέρα για γνώση και απολαύσεις. Η δημιουργία ζωτικών δεσμών και συνδέσεων μπορεί τώρα να είναι ισχυρή και ως αποτέλεσμα μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά ολοκληρωμένος. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι θερμές και χρήσιμες. Αναπτύσσεις πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα που σε βοηθούν να τροφοδοτήσεις τον ενθουσιασμό και τα κίνητρα σου.

Ζυγός

Είσαι λίγο πιο αυθόρμητος σήμερα και υπάρχει μια γενική ευκολία στο να μετακινείσαι και να εκτελείς τις υποχρεώσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της ανεβαστικής μέρας. Ίσως ανακαλύψεις νέους τομείς της ζωής σου προς εξερεύνηση. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ενασχόληση με τα χρήματα, την ασφάλεια ή τα θέματα σπιτιού. Είσαι ειδικός στο να βρίσκεις πραγματικά εφαρμόσιμες λύσεις σε προβλήματα αυτή τη στιγμή. Η οικοδόμηση της αίσθησης ασφάλειας μπορεί να είναι στο επίκεντρο και έχεις την τάση να προσθέτεις ιδιαίτερες πινελιές στις προσπάθειες ή τις δραστηριότητες σου.

Σκορπιός

Τα προσωπικά σου σχέδια είναι πιο συναρπαστικά απ’ ότι συνήθως και το να δώσεις την ενέργεια σου σε ένα ιδιαίτερο έργο ή πρόσωπο σου τραβά την προσοχή τώρα. Οι γύρω σου ελκύονται ιδιαίτερα από εσένα και τη θεραπευτική σου ενέργεια, ίσως αναζητώντας επιβεβαίωση. Μπορεί να είσαι σε θέση να ηρεμήσεις, να παρηγορήσεις ή να νοιαστείς με ιδιαίτερο τρόπο για κάποιον. Φαίνεται ότι εκπέμπεις τη σωστή ενέργεια για να προσελκύσεις ανθρώπους ή πόρους που χρειάζεσαι ή κάτι που είναι καλό για σένα. Είσαι σε καλή θέση για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή και την υγιεινή ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και μπορεί να είναι σκόπιμο να ικανοποιήσεις τη περιέργεια σου. Ιδέες, μέσα ενημέρωσης, έργα και δραστηριότητες ειδικού ενδιαφέροντος σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να θεραπευτείς. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να μη θέλεις τίποτα περισσότερο από το να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να νιώσεις πιο δυνατός. Μπορεί να απολαμβάνεις τον ιδιωτικό σου χρόνο ή μπορεί να επιλέξεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου αντί να ζητήσεις από άλλους να σε φροντίσουν.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου σήμερα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να επικεντρωθείς και να απλοποιήσεις τη ζωή σου. Μπορείς να περιορίσεις τα συναισθήματα σου όταν χρειάζεται, αν και μπορεί να υπάρχουν μερικοί περισπασμοί. Προσπάθησε να μη χάνεις την προσοχή σου ή να μην αναλαμβάνεις πολλά διαφορετικά θέματα και ενδιαφέροντα, καθώς μπορεί γρήγορα αυτό να οδηγήσει σε σύγχυση ή εντάσεις. Καθώς η μέρα προχωρά οι ενέργειες σου προσφέρουν δημιουργική και ευχάριστη διάθεση για φιλίες, έρωτα και επαγγελματικές σχέσεις.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη σήμερα μπορεί να έχεις το περιθώριο να κάνεις τα δικά σου. Είναι εύκολο να δουλέψεις συναισθηματικά, αλλά είσαι επίσης σε θέση να καταλάβεις και να κατανοήσεις πραγματικά τι θέλεις και τι επιθυμείς! Αν και είναι μια καλή μέρα για όλα τα προσωπικά ζητήματα μπορεί να είσαι ενθουσιασμένος με το που θα ρίξεις περισσότερη προσοχή και ενέργεια στα σχέδια σου ή στη δουλειά σου καθώς η μέρα προχωρά. Η επιθυμία για κατανόηση και φροντίδα από τους άλλους είναι έντονη, αλλά προβάλλεις επίσης τον εαυτό σου ως πιο δυναμικό και ανεξάρτητο και οι άλλοι μπορεί να έρχονται σε σένα για συμβουλές ή παρηγοριά.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Μπορεί να είναι ξεκάθαρο ότι το να βγάλεις τον εαυτό σου από πιεστικές καταστάσεις είναι αυτή τη στιγμή αυτό που χρειάζεσαι. Εάν τα συναισθήματα σου σε ενθαρρύνουν να κοιτάξεις μέσα σου, άκουσε τα. Με περισσότερη ειρήνη μέσα σου είναι πιο πιθανό να συναντήσεις ευτυχία στον εξωτερικό κόσμο αργότερα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα, η δημιουργική ενέργεια είναι μαζί σου για προβολή και δημοσιότητα, καθώς και για να μάθεις νέα πράγματα και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Πηγή: tlife.gr

Ετικέτες
Exit mobile version