Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δωρεάν είσοδο στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων από στριπτιζάδικο στο Παρίσι
ΚΟΣΜΟΣ

Δωρεάν είσοδο στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων από στριπτιζάδικο στο Παρίσι

Η δελεαστική πρόταση ισχύει και για δημοσιογράφους

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται στη γαλλική πρωτεύουσα να συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το Παρίσι είναι το… Παρίσι. Και μετά τη σκληρή προπόνηση και τους αγώνες όλοι έχουν το δικαίωμα στη χαλάρωση και τη διασκέδαση στην «Πόλη του Φωτός». Αυτή τουλάχιστον είναι η άποψη της διεύθυνσης του «Secret Square», ενός παριζιάνικου στριπτιζάδικου που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Ηλύσια Πεδία, για τους αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι ιδιοκτήτες του στριπ κλαμπ προσκαλούν όλους τους αθλητές να επισκεφθούν τον χώρο τους προσφέροντας ελεύθερη είσοδο, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild. Αλλά η δελεαστική πρόταση δεν ισχύει μόνο για τους αθλητές, όπως αναφέρει ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ.

 

Eκπρόσωπος του στριπτιζάδικου που επικαλείται ο ιστότοπος, σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, οι αθλητές, οι προπονητές τους, ακόμη και οι δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα για να διαβούν το κατώφλι μας. Αρκεί να επιδεικνύουν την κάρτα διαπίστευσης». Υπό κανονικές συνθήκες, η τιμή πόρτας στο «Secret Square» είναι 25 ευρώ το άτομο. Για την δωρεάν είσοδο των επίσημων πελατών, πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες, όπως διευκρινίζει στην ιστοσελίδα του το στριπ κλαμπ, που είναι διαθέσιμη σε εννέα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αραβικών, των κινεζικών, των ρωσικών και των ισπανικών)

«Για τους πελάτες, απαιτείται ο κατάλληλος ρουχισμός. Απαγορεύεται κάθε σωματική επαφή με τους χορευτές. Επιπλέον, απαγορεύεται αυστηρά η ανταλλαγή αριθμών τηλεφώνου, email και διευθύνσεων με τους χορευτές».

Αυστηροί κανόνες και τσιμπημένες τιμές ακόμη και χωρίς είσοδο

Σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο TMZ, η ελάχιστη κατανάλωση στο Secret Square είναι 20 ευρώ. Τα κοκτέιλ κοστίζουν 25 ευρώ. Το αλκοόλ όπως η βότκα, το ρούμι ή το ουίσκι διατίθεται και σε μπουκάλια.  φθηνότερη τιμή για τα μπουκάλια είναι 225 ευρώ. Το πιο ακριβό ποτό κοστίζει 6.000 ευρώ. Όπως διευκρινίζει η διεύθυνση του παριζιάνικου στριπτιζάδικου, για την διασκέδαση των πελατών οι χορευτές καλύπτουν όλα τα γούστα. Ένας χορός «τόπλες» πάνω στο τραπέζι του πελάτη κοστίζει 35 ευρώ, κι ένας ιδιωτικός χορός με την χορεύτρια να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής εντελώς γυμνή, φθάνει τα 70 ευρώ. Αν έχετε πάρα πολλά ρούχα μαζί σας, μπορείτε να τα αφήσετε στο βεστιάριο – για κάθε ρούχο ο πελάτης πληρώνει τρία ευρώ, προσθέτει το γερμανικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις