Γάλλος ακοντιστής Ολυμπιακοί 2024: Πώς τα γεννητικά όργανα του Αμιρατί… του στέρησαν την επιτυχία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γάλλος ακοντιστής Ολυμπιακοί 2024: Πώς τα γεννητικά όργανα του Αμιρατί… του στέρησαν την επιτυχία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γάλλος ακοντιστής Ολυμπιακοί 2024: Viral

04.08.2024 | 11:07

«Τα γεννητικά μου όργανα μου στέρησαν την επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Αυτή είναι μια φράση που δεν είχε ειπωθεί ξανά, δεν είχε σκεφτεί κανείς ότι θα έφτανε σε σημείο να την πει, μέχρι που αγωνίστηκε ο Γάλλος επικοντιστής Αντονί Αμιρατί. Ο Γάλλος αθλητής έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο ύψος του στόχου του όταν τα γεννητικά του όργανα έριξαν τον πήχη στο άλμα επί κοντώ. Ο 21χρονος αθλητής φαινόταν έτοιμος να περάσει τα 5,70 μέτρα μέχρι που τα γεννητικά του όργανα του αρνήθηκαν το πέρασμα στην τρίτη του προσπάθεια το Σάββατο. Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό προκάλεσε αμέτρητα σχόλια στα social media. Το μερίδιό τους στα σχόλια είχαν οι σχολιαστές του αγώνα που… δεν μπορούσαν να πουν τι συνέβη.

Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είναι Γάλλος και έφεραν στο παιχνίδι του χιούμορ τις γνωστές σε όλους γαλλικές μπαγκέτες και άλλοι έπαιξαν με το γεγονός ότι είναι αθλητής του… επί κοντώ. Φυσικά ήταν κι αυτοί που σχολίασαν ότι μετά από τέτοια απόδοση πρέπει να αλλάξει η σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού…

«Ο 21χρονος Γάλλος επικοντιστής Anthony Ammirati μπορεί να έχασε το Ολυμπιακό Χρυσό, αλλά βλέπω μεγάλα πράγματα στο μέλλον του», είπε ένας χρήστης του X.

 

«Θα φύγει από αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες με περισσότερα τηλέφωνα γυναικών παρά μετάλλια!» ένας άλλος αστειεύτηκε.

Ο Ammirati δεν έχει μιλήσει δημόσια για την αποτυχία του, αλλά ο αθλητικός σύλλογος Envol της Γαλλίας τίμησε τις προσπάθειές του με μια ανάρτηση στο Instagram αφιερωμένη σε αυτόν το Σάββατο. «Είμαστε περήφανοι για σένα @anthony_ammirati, παρά τις δύο τελευταίες εβδομάδες σωματικής αναστάτωσης που κατάφερες να εμφανιστείς, παρόλο που είμαστε απογοητευμένοι όπως εσύ για αυτό το 5m70», έγραψε το κλαμπ, που ιδρύθηκε από τον Ολυμπιονίκη Renaud Lavillenie.

Ο Ammirati είχε μιλήσει για το πόσο χαρούμενος ήταν που επιλέχθηκε για τους Αγώνες του Παρισιού, τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

«Αναμνήσεις….. Ένα παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», έγραψε μαζί με μια throwback φωτογραφία του όταν ήταν παιδί μαζί με μια πρόσφατη φωτογραφία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που με συνοδεύει καθημερινά στους αγώνες μου! Τα καταφέραμε».

Exit mobile version