Μιλλούση – Πετρούνιας: Η αθλήτρια της ενόργανης αποκάλυψε τι είπε στον σύζυγό της λίγο πριν το μετάλλιο

LIFESTYLE

Μιλλούση – Πετρούνιας: Η αθλήτρια της ενόργανης αποκάλυψε τι είπε στον σύζυγό της λίγο πριν το μετάλλιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μιλλούση - Πετρούνιας: Ο πρωταθλητής με μια εκπληκτική προσπάθεια έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια

05.08.2024 | 08:42

Ο μυθικός Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, γράφοντας ιστορία. Ο πρωταθλητής με μια εκπληκτική προσπάθεια έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών στον πίνακα μεταλλίων στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Μετά τον αγώνα έπεσε στην αγκαλιά της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση, ξεσπώντας σε δάκρυα. «Με συγχωρείτε, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες», είπε στην ΕΡΤ.

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: Είναι σπουδαίος

Λίγο μετά τη σπουδαία νίκη, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για τη σπουδαία κατάκτηση του Λευτέρη Πετρούνια. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Κάθε αγώνας είναι έντονος και δύσκολος, αυτός όμως, ήταν ακόμη περισσότερο γιατί ήταν για την Ολυμπιάδα και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. Το ήθελε πάρα πολύ και μετά από πάρα πολλές δυσκολίες, τα κατάφερε. Είναι σπουδαίος», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

«Τα παιδιά μας είναι η δύναμή του, το στήριγμά του και πριν αγωνιστεί του φώναξα ”κάντο για τα κορίτσια μας”. Το βάθρο είναι το αποτέλεσμα. Η δική μου συγκίνηση είναι λίγο πριν βγει. Τον είδα ότι βγήκε με την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που έχει ο Λευτέρης και ότι και να κάνει είναι σπουδαίο. Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που κάνουν με την ομάδα του, πρόσθεσε. «Δεν χρειάζεται να σας πω τι είπαμε μετά τη νίκη του, τα μάτια μιλάνε. Ξέρει τι έχει περάσει, ξέρουμε τι έχουμε περάσει για να φτάσει εδώ», τόνισε.

Exit mobile version