Γάλλος επί κοντώ: Ο Ammirati που έγινε viral τρολάρει τον εαυτό του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γάλλος επί κοντώ: Ο Ammirati που έγινε viral τρολάρει τον εαυτό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο viral επικοντιστής αστειεύεται για τον χαμό που έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο

09.08.2024 | 16:29

Ο Anthony Ammirati, ο Γάλλος επικοντιστής που έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, ξέρει ότι όλοι μιλούν για εκείνον απλώς εύχεται να το έκαναν για διαφορετικό λόγο. Ο Γάλλος αθλητής προκάλεσε αίσθηση στο Διαδίκτυο, αφού ένα βίντεο με μια από τις προσπάθειές του στο άλμα επί κοντώ έδειξε ότι έριξε τον πήχη με τα… γεννητικά του όργανα. Στην πραγματικότητα, ο Ammirati απέτυχε στο άλμα προτού ο καβάλος του χτυπήσει στην μπάρα, την οποία χτύπησε πρώτα με τις κνήμες του και στη συνέχεια με τα γόνατά του. Ο Ammirati είπε ότι η αποτυχία να περάσει στον τελικό ήταν «μεγάλη απογοήτευση». «Είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησα έναν αγώνα χωρίς άγχος», είπε ο Ammirati. «Καθώς ήμουν εντελώς αουτσάιντερ, είχα μόνο έναν στόχο: να παίξω με το κοινό. Ήμουν σχεδόν εκεί». Η viral στιγμή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media με τον 21χρονο αθλητή να αποκτά φανατικούς θαυμαστές αλλά και μια… ακατάλληλη πρόταση για πορνό για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται πώς έχει αίσθηση του χιούμορ, παρά την αποτυχημένη του προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο TikTok ένα χιουμοριστικό βίντεο σχετικά με το περιστατικό, το οποίο μάλιστα έχει ξεπεράσει τις 8,7 εκατ. προβολές. Στο βίντεο, ο Ammirati κοιτάζει με ένα έκπληκτο βλέμμα καθώς τρώει πίτσα στην τραπεζαρία του Ολυμπιακού Χωριού. Πάνω από το βίντεο, ο αθλητής έγραψε στα γαλλικά, «POV: Δημιουργείς περισσότερο buzz για το “πακέτο” σου παρά για τις εμφανίσεις σου». Συνέχισε να αστειεύεται στη λεζάντα, η οποία έγραψε: «Δεν ξέρω πραγματικά αν πρέπει να το πάρω καλά ή όχι».

@anthonyammirati Je sais pas trop si je dois le prendre bien ou pas du coup 😂 #olympics #paris2024 ♬ sad SpongeBob music – michael
Exit mobile version