Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

13

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πατέρας Καραλή: «Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν»,
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πατέρας Καραλή: «Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν»,

Πατέρας Καραλή: Μια συγκλονιστική ανάρτηση

Μία συγκινητική ανάρτηση για το επίτευγμα του γιου του, Εμμανουήλ Καραλή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, έκανε ο πατέρας και προπονητής του αθλητή, Χάρης. Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο Παρίσι, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Ο ίδιος, το βράδυ της Κυριακής, 11/08, ηγήθηκε από κοινού με την Ευαγγελία Πλατανιώτη της ελληνικής αποστολής, ως σημαιοφόροι στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με την Ελλάδα να αποχωρεί από τη διοργάνωση με 8 μετάλλια στις αποσκευές της.

Εμμανουήλ Καραλής: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Με το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο πατέρας του Έλληνα πρωταθλητή και πλέον Ολυμπιονίκη, Χάρης Καραλής, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον γιο του, μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών του γιου του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένειά μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!».

Ανάρτηση με τον πατέρα του έκανε και ο ίδιος ο Εμμανουήλ Καραλής, λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν έφτασε στο Παρίσι για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από όταν ο ίδιος ήταν ακόμη μωρό, και μια από το  Ολυμπιακό Χωριό, έγραψε: «Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επί κοντώ, 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί! Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα». Λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής είχε δημοσιεύσει και μία φωτογραφία του εαυτού του μέσα από το στάδιο, όπου κρατούσε ένα χαρτί, πάνω στο οποίο είχε γράψει «Σας ευχαριστώ μαμά και μπαμπά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις