Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

13

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τεντόγλου Instagram: Το αστείο στιγμιότυπο με τη σύντροφό του και τον Εμμανουήλ Καραλή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεντόγλου Instagram: Το αστείο στιγμιότυπο με τη σύντροφό του και τον Εμμανουήλ Καραλή

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Γκιώνη

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού επέστρεψε ο Μίτλος Τεντόγλου έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο. Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης έγινε ο δεύτερος άνθρωπος, μετά τον θρυλικό Καρλ Λιούις, που διατήρησε τον τίτλο του στο άλμα εις μήκος σε δέυτερη Ολυμπιάδα. Ο Καρλ Λιούις είχε κερδίσει τέσσερις φορές σερί το αγώνισμα: από το 1984 έως το 1996. Ο αθλητής στο Παρίσι είχε δίπλα του τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και την σύντροφό του Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία είναι αθλητική δημοσιογράφος και καλύπτει όλους τους αγώνες τους στίβου. Η ίδια κατά διαστήματα αναρτά χιουμοριστικές φωτογραφίες με τον Μίλτο Τεντόγλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Γκιώνη

Έτσι και τώρα, κατά την επιστροφή τους, η Πηνελόπη Γκιώνη θέλησε να ανεβάσει ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, στο οποίο μέσα από τα γυαλιά του φαίνονται η ίδια και ο Μανώλης Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η Πηνελόπη Γκιώνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αθλητή, εμψυχώνοντάς τον και παράλληλα τον… τρολάρει στα social media για το ότι δεν είναι ποτέ 100% ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του, παρά τα 16 μετάλλια που έχει λάβει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μάλιστα σε πρόσφατο στόρι της, έγραψε χιουμοριστικά για τον σύντροφό της: «Αυτή η νίκη δε σημαίνει τίποτα για μένα, ούτε στον εχθρό μου πρωινός τελικός» και συμπλήρωσε στη λεζαντα: «Αν τον έχετε δει σε έναν αγώνα να βγαίνει ικανοποιημένος, μου λέτε. Περιμένω…».

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στα στάδια, μεταξύ προπονήσεων και αγώνων, καθώς η νεαρή δημοσιογράφος καλύπτει τα αθλήματα του στίβου. Ετσι η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της Πηνελόπης Γκιώνη λειτούργησε θετικά ώστε να έρθουν πιο κοντά ως ζευγάρι. Θυμίζουμε πως ο Μίλτος Τεντόγλου και η Πηνελόπη Γκιώνη έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ και φαίνονται πολύ ταιριαστοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις