Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

13

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους στην παραλία
LIFESTYLE

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους στην παραλία

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η πρώην Σταρ Ελλάς μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και καμαρώνουν για τα έξι παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Μετά και την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στην οικογένειά του όπου ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να περάσουν όλοι μαζί στιγμές ηρεμίας. Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε κάποιες σχετικές δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους.

Φωτογραφία Instagram/Olympia Chopsonidou

Στην μία φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιασμένο, ενώ στην δεύτερη είναι όλη η οικογένεια μαζί στην παραλία. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2009, ενώ ο θρησκευτικός έγινε δύο χρόνια αργότερα. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια κι έχουν αποκτήσει 6 παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα που είναι τριών ετών. Για τη σύζυγό του, ο Βασίλης Σπανούλης είχε πει σε δηλώσεις του: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα».

Φωτογραφία Instagram/Olympia Chopsonidou
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις