Άδωνις Λέρος: Η αφιέρωση στον… Πολάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Λέρος: Η αφιέρωση στον… Πολάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άδωνις Λέρος: «Η γυναίκα που έβαλε για να δείξει πόσο με «απεχθάνονται» στο τέλος με συμπάθησε τόσο πολύ που μου σκούπιζε με χαρτοπετσέτα τον ιδρώτα»

21.08.2024 | 21:34

Το πώς παρουσιάστηκε σε αναρτήσεις και σε δημοσιεύματα του αντιπολιτευόμενου Τύπου η επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Λέρου σχολιάζει σε ανάρτηση ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας μάλιστα και αφιέρωση στον Παύλο Πολάκη. Ο κ. Γεωργιάδης στην ανάρτησή του στο «Χ» στέκεται ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας κυρίας η οποία βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο ώστε να διαμαρτυρηθεί. Όπως αναφέρει ο υπουργός, η κυρία φώναζε καθώς «της είχαν δώσει έναν μήνα αναμονή για μία αξονική» και αφού την κάλεσε στην σύσκεψη και η ίδια αποδέχθηκε την πρόσκληση, στην συνέχεια, όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης «με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι». Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης αφιερώνει τις φωτογραφίες με την κυρία στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σε δική του ανάρτηση την επέλεξε για να τονίσει «πόσο με απεχθάνονται».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Δείτε τώρα πώς παρουσιάζονται οι «ειδήσεις» στα διάφορα αντιπολιτευόμενα σάιτς και πως είναι στην πραγματικότητα. Όταν πήγαμε σήμερα το πρωί στη Λέρο με τον Μάριο Θεμιστοκλέους μας περίμεναν στην είσοδο του Νοσοκομείου διαδηλωτές (ως συνήθως). Κάθε είδους σωματείο της Αριστεράς ήταν εκεί. Ο πρώην Δήμαρχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε κάνει δημόσιο κάλεσμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις κλπ μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και μία κυρία που φώναζε πράγματι περισσότερο από όλους (την είχαν δώσει 1.5 μήνα αναμονή για μία αξονική και είχε εκνευριστεί, αυτές οι αναμονές θα λυθούν πολύ σύντομα).

Την κάλεσα μέσα στην σύσκεψη και μας ακολούθησε. Στο τέλος όπως θα δείξτε στις φωτό με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι…..αυτήν την κυρία επέλεξε και το λαγωνικό ο Παύλος Πολάκης να βάλει στον λογαριασμό του για να δείξει πόσο με «απεχθάνονται» στη Λέρο….αφιερωμένες οι τελευταίες φωτό στον Παύλο…

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης:

Exit mobile version