Τρύπα Άνω Πατήσια: Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για το αυτοκίνητο

ΕΛΛΑΔΑ

Τρύπα Άνω Πατήσια: Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για το αυτοκίνητο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Όπως αναφέρεται, υπήρξε επικοινωνία με την εταιρεία που εκτέλεσε τις εργασίες για την αποζημίωση του οδηγού.

30.08.2024 | 20:19

Για τις ενέργειες που έχουν γίνει σχετικά με την καθίζηση που υπέστη εξαιτίας της κακοκαιρίας ο δρόμος στον Αγ. Ελευθέριο Πατησίων όπου αυτοκίνητο έπεσε σε τρύπα, ενημερώνει ο Δήμος Αθηναίων. Όπως αναφέρεται, υπήρξε επικοινωνία με την εταιρεία που εκτέλεσε τις εργασίες για την αποζημίωση του οδηγού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

«Σήμερα το μεσημέρι, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε καθίζηση στην οδό Χαλκίδος 16 στα Άνω Πατήσια, όπου είχαν πραγματοποιηθεί πρόσφατες εργασίες από συνεργείο Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας. Ως αποτέλεσμα, παρασύρθηκε ένα αυτοκίνητο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Οδοποιίας του Δήμου Αθηναίων έσπευσαν αμέσως στο σημείο, οριοθετώντας τον χώρο για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων. Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία με την εταιρεία που εκτέλεσε τις εργασίες προκειμένου να προχωρήσει η αποζημίωση του πολίτη του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει καταγράψει σε χάρτη GIS περίπου 200 σημεία που παρουσιάζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα και παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην πόλη μέσω επιτόπιων ελέγχων, drones και κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας. Η διαρκής παρακολούθηση αυτών των περιοχών είναι κρίσιμη για την πρόληψη και αντιμετώπιση περαιτέρω προβλημάτων. Ο έγκαιρος καθαρισμός των φρεατίων της πόλης περιόρισε τα προβλήματα, καθώς από την αρχή του έτους έχουν καθαριστεί 14.700 φρεάτια. Οι εργασίες συνεχίζονται καθημερινά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες».

 

Exit mobile version