Εύβοια τροχαίο: Ραγίζουν καρδιές για τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια τροχαίο: Ραγίζουν καρδιές για τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εύβοια: Ραγίζουν καρδιές για τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο -«Ανήκουν στη γειτονιά των αγγέλων»

31.08.2024 | 09:32

Πένθος επικρατεί στην Ερέτρια και σε όλη την Εύβοια λόγω του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με θύματα δύο νέα παιδιά. Το ΙΧ όπου επέβαιναν ο 19χρονος και η 20χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Είχε χάσει τον πατέρα του πριν λίγες ημέρες ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Τροχαίο στη Λαμία: Ο οδηγός που παρέσυρε 18χρονη ξυλοκοπήθηκε από τους συγγενείς της
Βίντεο σοκ από το τροχαίο στην Ποσειδώνος – 27χρονη «καρφώνεται» σε κολόνα

Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

«Ανήκουν στη γειτονιά των αγγέλων»

Την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών εξέφρασε ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, ομάδα που αγωνιζόταν ο 19χρονος από τις 26 Ιουλίου. «Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη».

Παράλληλα, η ΕΠΣ Εύβοιας προχώρησε στην αναβολή του αγώνα του Απόλλωνα για το Κύπελλο. «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα Παρασκευή 30/08/2024 στη Νέα Λάμψακο , ο αγώνας Κυπέλλου Α΄ κατηγορίας ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αναβάλλεται», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

 

Ετικέτες
Exit mobile version