Σόλο ταξίδια: Αυτός είναι ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για κάποιον που ταξιδεύει μόνος

PLUS

Σόλο ταξίδια: Αυτός είναι ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για κάποιον που ταξιδεύει μόνος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σόλο ταξίδια: Η Kayak, η πλατφόρμα κρατήσεων διακοπών, μόλις δημοσίευσε τη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς

03.09.2024 | 16:35

Τα solo ταξίδια σε όλο τον κόσμο έχουν ανέβει πολύ σε δημοφιλία και έχουν γίνει κάτι σαν τάση, που δοκιμάζουν όλο και περισσότεροι. Με τόσους καταπληκτικούς προορισμούς στο εξωτερικό προορισμένους για όσους ταξιδεύουν μόνοι και πολλές εφαρμογές που διασφαλίζουν ότι πλέον οι ταξιδιώτες αισθάνονται ασφαλείς να το κάνουν αυτό, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να το δοκιμάσει κάποιος. Η Kayak, η πλατφόρμα κρατήσεων διακοπών, μόλις δημοσίευσε τη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο για να ταξιδέψει κάποιος solo με βάση την ανάλυση του μέσου κόστους ενός γεύματος, ενός ξενοδοχείου, της τιμής των πτήσεων καθώς και της ασφάλειας ενός προορισμού και του αριθμού πολιτιστικών αξιοθέατων που υπάρχουν εκεί. Λοιπόν, πού είναι το καλύτερο μέρος για να ταξιδέψει κάποιος μόνος του, σύμφωνα με το Kayak;

Το Βερολίνο είναι ο προορισμός που βρίσκεται στην κορυφή. Εκτός από τα εντυπωσιακά 12,43 μουσεία, θέατρα και αίθουσες συναυλιών ανά 100.000 άτομα (το τρίτο υψηλότερο στη λίστα, μετά το Παρίσι και το Μιλάνο), η γερμανική πρωτεύουσα έχει μια σχετικά λογική μέση τιμή ξενοδοχείου (152 ευρώ) και κατά προσέγγιση δαπάνη ανά γεύμα (28 ευρώ). Εξαιρουμένων των πτήσεων, είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές στη λίστα. Το Βερολίνο διαθέτει από τα καλύτερα μέρη για brunch μέχρι κορυφαία σημεία για νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη. Άλλωστε το Βερολίνο φημίζεται για τα κλαμπ του, διαθέτοντας τα καλύτερα στον κόσμο.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται το Βανκούβερ και το Μόντρεαλ αντίστοιχα. Το Βανκούβερ έχει μία από τις υψηλότερες μέσες βαθμολογίες ξενοδοχείων στη λίστα (7,7 στα 10) και το Μόντρεαλ θεωρείται ως η πιο ασφαλής πόλη για solo επίσκεψη.

Οι 10 καλύτεροι προορισμοί στον κόσμο για solo ταξίδια:

Βερολίνο
Βανκούβερ
Μόντρεαλ
Παρίσι
Μιλάνο
Δουβλίνο
Τορόντο
Ντουμπάι
Πόλη του Μεξικού
Λονδίνο

Ετικέτες
Exit mobile version