Άρης Τσάπης Αλβανία: Το βίντεο στο TikTok με το ξέσπασμα του ηθοποιού

LIFESTYLE

Άρης Τσάπης Αλβανία: Το βίντεο στο TikTok με το ξέσπασμα του ηθοποιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άρης Τσάπης Αλβανία: «Έτσι το λέτε στην Αλβανία;» του γράφουν - «Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει» απαντά

05.09.2024 | 17:55

Ο Άρης Τσάπης εξέφρασε την ενόχλησή του με σχόλιο που έλαβε στο TikTok. Ο ηθοποιός, απάντησε με ένα βίντεο σε ρατσιστικό μήνυμα γύρω από την αλβανική του καταγωγή. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός τον ειρωνεύτηκε που χρησιμοποίησε σε προηγούμενη ανάρτηση τη λέξη «credits» και όχι «εύσημα», γράφοντάς του: «Τα εύσημα λένε. Τα credit? Έτσι τα λέτε στην Αλβανία;».

Νέες εικόνες από τον γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί -Ποια είναι η Άιτζα που γεννήθηκε το 1999
Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Άρης Τσάπης απάντησε στο παραπάνω με ένα βίντεο, όπου ακούγεται να λέει: «Δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ αλλά είναι ένα πολύ μικρό κορίτσι στη φωτογραφία προφίλ. Ελπίζω, ευελπιστώ να μην είναι αυτό το μικρό κορίτσι που τα γράφει αυτά και αν είναι κάποιος μεγαλύτερος η μαμά η ο μπαμπάς της, δεν ξέρω ποιος, καλύτερα να βάζεις τη φάτσα σου όταν γράφεις αυτά τα σχόλια και όχι του παιδιού σου. Αν από την άλλη είναι αυτό το κοριτσάκι… καλό βράδυ». Στη λεζάντα του βίντεο, τόνισε: «Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει».

@aristsapis Απάντηση στον χρήστη @Δαφνη Μαρακη Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει! #tsapisfamily #tiktok #tiktokgreece #fyp #viral #foryou #foryoupage #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis
Exit mobile version