Γεωργιάδης: Από τους +10.000 εργαζόμενους στην 3η ΥΠΕ έκαναν στάση εργασίας οι 73

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γεωργιάδης: Από τους +10.000 εργαζόμενους στην 3η ΥΠΕ έκαναν στάση εργασίας οι 73

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Για να καταλάβατε αυτοί που βλέπετε να φωνάζουν σε κάθε Νοσοκομείο που πηγαίνω, ποιους πραγματικά εκπροσωπούν», σχολίασε ο υπουργός Υγείας

06.09.2024 | 19:45

Στη στάση εργασίας των εργαζομένων στην 3η ΥΠΕ, αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής του στο «Χ» ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως σημειώνει ο υπουργός Υγείας το ποσοστό συμμετοχής στη στάση εργασίας ήταν 0,73%. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι από τους +10.000 εργαζομένους στο σύνολο, σήμερα έκαναν στάση εργασίας οι 73. «Για να καταλάβατε αυτοί που βλέπετε να φωνάζουν σε κάθε Νοσοκομείο που πηγαίνω, ποιους πραγματικά εκπροσωπούν», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με το σχετικό πίνακα συμμετοχής στη στάση εργασίας.

Γεωργιάδης: Το μεγαλύτερο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της χώρας θα κατασκευαστεί στη Θεσσαλονίκη
Μπόνους ως και 7200 ευρώ το χρόνο για τους γιατρούς που θα πάνε σε προβληματικές και άγονες περιοχές
Άδωνις Γεωργιάδης: «Έχω βαρεθεί με τη γκρίνια σας»- Καβγάς με γιατρό στη Θεσσαλονίκη

«Και δείτε τώρα τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων στην σημερινή στάση εργασίας σε όλη την 3η ΥΠΕ, για να καταλάβατε αυτοί που βλέπετε να φωνάζουν σε κάθε Νοσοκομείο που πηγαίνω, ποιους πραγματικά εκπροσωπούν…. σε +10.000 εργαζομένους στο σύνολο σήμερα έκαναν στάση εργασίας οι…. 73…. 0,73%…. θρίαμβος!!!!!», έγραψε συγκεκριμένα στο «Χ», ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Exit mobile version