Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

07

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 7/9: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 7/9: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 7/9: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Νωρίς σήμερα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να αναλάβεις οικιακές ή προσωπικές ευθύνες. Μπορεί να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο ή ενέργεια για να βοηθήσεις άλλους και να κάνεις τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά στην προσωπική σου ζωή. Η επιθυμία για ανατροφή και διαχείριση είναι μεγάλη. Ωστόσο ο Ήλιος πλησιάζει μια αντίθεση με τον Κρόνο καθώς η μέρα προχωρά και είναι καιρός να δούμε την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Οι προσαρμογές είναι απαραίτητες! Μπορεί να υπάρχουν δύσκολες ερωτήσεις, έλεγχος πραγματικότητας, κριτική ή καθυστέρηση για διαχείριση, κυρίως εάν απέφευγες η παρέβλεπες ένα θέμα στο παρελθόν.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα είναι εύκολο να ακολουθήσεις το πάθος σου ή να ασχοληθείς έντονα με την επίλυση ενός προβλήματος και αυτό μπορεί να είναι ανταποδοτικό. Το να νιώθεις πάνω από τις πρακτικές σου υποθέσεις σε απελευθερώνει συναισθηματικά. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και είναι απαραίτητη μια νέα, πιο ρεαλιστική ματιά στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη ώθηση για να ακολουθήσεις τους κανόνες και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά λαχταράς επίσης χρόνο για το σπίτι και την οικογένεια.

Δίδυμοι

Το νωρίς σήμερα ευνοεί συμφωνίες και μπορείς να αναλάβεις δράση. Ένα έργο ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον μπορεί να είναι συναρπαστικό ή κίνητρο. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρξει έλεγχος πραγματικότητας , καθυστέρηση ή εμπόδιο για να ξεπεραστεί. Αν και αποθαρρυντικό, μπορεί να σε παρακινήσει να σταθεροποιήσεις τα σχέδια σου και να φροντίσεις σημαντικές λεπτομέρειες που έχεις παραβλέψεις. Ως εκ τούτου αυτό τελικά λειτουργεί υπέρ σου.

Καρκίνος

Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της δημιουργικότητας σου νωρίς σήμερα σε βοηθά να απελευθερώσεις τις εντάσεις μέσω δημιουργικών, διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Καθώς φτάνει ο Άρης στο ζώδιο σου, ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα να κάνεις πράγματα να συμβούν. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος έρχεται στην ετήσια αντίθεση του με τον Κρόνο, υποδεικνύοντας ένα εμπόδιο ή έναν έλεγχο πραγματικότητας. Αυτή η αντίθεση εξαπλώνεται στους τομείς επικοινωνίας και διαμετακόμισης. Εάν έχεις αφήσει κάτι να πάει ή παραμέλησες μια ευθύνη ή μια αποστολή, μπορεί τώρα να επανέλθει στην προσοχή σου, ίσως με κάποιες μικρές συνέπειες.

Λέων

Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις ιδιαίτερα καλά έχοντας τον έλεγχο του σπιτιού ή της προσωπικής σου ζωής. Υπάρχει ζεστασιά στην προσέγγιση σου προς τους άλλους αν και τείνεις να τα πηγαίνεις καλύτερα στα παρασκήνια σε κάποιο επίπεδο αυτή τη στιγμή. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρξει η ανάγκη να αντιμετωπίσεις μια οικονομική πραγματικότητα ή μια πραγματικότητα σχέσεων πριν προχωρήσεις. Κάποιος μπορεί να αποδοκιμάσει ή να είναι λιγότερο συμπαθητικός ή μπορεί να χρειαστεί να χαράξεις κάποια όρια.

Παρθένος

Νωρίς σήμερα δώσε προσοχή σε αυτά που λένε και μοιράζονται οι άλλοι, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μάθεις χρήσιμους τρόπους για να λύσεις ένα πρόβλημα. Δε χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να διατηρήσεις τις ανταλλαγές ζωντανές και ζωηρές. Ωστόσο, ο Ήλιος στο ζώδιο σου έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και καθώς η μέρα προχωρά, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα έναν περιορισμό ή μια ευθύνη. Μια πρόκληση σχέσης μπορεί να προκύψει και μπορεί να μην έχεις την πλήρη συνεργασία των άλλων, αλλά έχεις τα εργαλεία για να τακτοποιήσεις τα πράγματα ακόμα και χωρίς μια σαφή απάντηση από κάποιον.

Ζυγός

Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σου και τα συναισθήματα τείνουν να ηρεμούν. Ως αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο εύκολο να εστιάσεις στις πρακτικές σου υποθέσεις. Παρατηρείς λεπτομέρειες που οι άλλοι μπορεί να παραβλέπουν. Μια επικείμενη αντίθεση Ήλιου – Κρόνου επηρεάζει αργότερα το σήμερα, υπενθυμίζοντας σου ευθύνες που μπορεί να έχεις αποφύγει ή παραμελήσει ή εργασίες που απαιτούν αλλαγές ή προσαρμογές. Υποχρεώσεις που ξέχασε ή απέφυγες μπορεί να χρειαστούν την προσοχή σου τώρα, ίσως με κάποιες συνέπειες αν αφήσεις κάτι να ξεφύγει.

Σκορπιός

Νωρίς σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και εναρμονίζεται με τον Άρη, αφήνοντας σε να νιώθεις ευχάριστα κίνητρα. Ένα βιβλίο, μια ιδέα ή ένα δημιουργικό μέσο μπορεί να σε εμπνεύσει και να σε ανακατευθύνει θετικά. Καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο εισάγοντας ένα πιο σοβαρό τόνο στη μέρα σου. Ωστόσο η επιρροή του Κρόνου παρουσιάζει ορισμένους πιθανούς περιορισμούς. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις, καθυστερήσεις ή αποδοκιμασίες σε μια σχέση ή με μια δημιουργική ενασχόληση ή κάποιες ανησυχίες ή άγχη να σε εμποδίζουν προσωρινά να διασκεδάσεις πλήρως.

Τοξότης

Μπορεί να ωφεληθείς από λίγη ανάπαυση, ξεκούραση με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις ένα θέμα και να ερευνήσεις ένα θέμα πιο προσεκτικά. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και αυτή η ετήσια διέλευση μπορεί να σου υπενθυμίσει να διορθώσεις κάποια λάθη ή να σε ανακατευθύνει εάν έχεις απομακρυνθεί από την πορεία σου. Καθώς αυτή η πτυχή εμφανίζεται κατά μήκος του άξονα του ηλιακού 4ου και 10ου οίκου σου μπορεί να αφορά την ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα η συνεργασία μπορεί να είναι επιτυχημένη και ικανοποιητική ή μπορεί να βρεις υποστήριξη για τις συνεισφορές σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, μια αντίθεση Ήλιου – Κρόνου έρχεται σε επιρροή, υπενθυμίζοντας σου τις ευθύνες, τη γραφειοκρατία, τα θελήματα ή τις σπουδές σου που χρειάζονται την προσοχή σου. Μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψεις στον πίνακα σχεδίασης με ένα έργο. Κάτι μπορεί να χρειάζεται λεπτομέρειες ή επεξεργασία. Οι ανησυχίες, οι φόβοι επέκτασης και οι ανασφάλειες μπορεί επίσης να περιορίσουν τις εμπειρίες σου εάν φτάσεις σε κατάσταση αναποφασιστικότητας.

Υδροχόος

Νωρίς σήμερα μπορεί να απολαύσεις μια καλή αίσθηση των στόχων σου και του τι θέλεις να πετύχεις. Αισθάνεσαι ανεξάρτητη στη δουλειά σου ή με τις ρουτίνες σου και αυτός ο ρυθμός σου ταιριάζει τώρα. Η μέρα μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο πιο βαριά ή σχολαστική καθώς προχωρά και μια αντίθεση Ήλιου – Κρόνου έρχεται σε επιρροή. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει στην προσοχή σου μια συγκεκριμένη ευθύνη ή ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις. Μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με χρήματα ή επιχειρήσεις και ίσως μια ισχυρότερη ανάγκη για ασφάλεια μπορεί να διαταράξουν προσωρινά την ισορροπία ή την απόλαυση μιας σχέσης.

Ιχθύες

Νωρίς σήμερα μπορείς να νιώσεις μια ισχυρότερη επιθυμία να εκφραστείς και να βιώσεις τη ζωή με ένα νέο τρόπο, όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι. Κάτι σε παρακινεί να πιέσεις λίγο παραπάνω! Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, είναι πιο λογικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να τελειοποιήσεις τα σχέδια σου. Ο Ήλιος και ο Κρόνος έρχονται σε αντίθεση, επηρεάζοντας αργότερα τη μέρα και δημιουργώντας μια καθυστέρηση ή ένα εμπόδιο. Ο Κρόνος αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου και καθώς αντικρίζει τον Ήλιο, μπορεί να φέρει ανησυχίες ή απογοητεύσεις στην προσοχή σου για χειρισμό.

Πηγή: Tlife

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις