Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

07

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λούρδη Λεόν πατέρας: Η κόρη της Μαντόνα σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με τον Κάρλος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λούρδη Λεόν πατέρας: Η κόρη της Μαντόνα σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με τον Κάρλος

Λούρδη Λεόν πατέρας: Το 27χρονο μοντέλο σίγουρα μαγνήτισε την προσοχή

Ένα σούπερ μίνι κόκκινο φόρεμα επέλεξε η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση της με τον πατέρα της Carlos Leon, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Στην κοινή εμφάνιση με τον πατέρα της, το 27χρονο μοντέλο μαγνήτισε την προσοχή με το hot κόκκινο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Συνδύασε το κατακόκκινο φόρεμα με ψηλές κάλτσες και αθλητικά παπούτσια, είχε τα μαύρα μαλλιά της σε απαλά waves και επέλεξε ένα μοντέρνο μακιγιάζ με ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν. Για μια επιπλέον πινελιά λάμψης, φόρεσε ένα κολιέ με το παρατσούκλι της «Lola», καθώς και διάφορα χρυσά δαχτυλίδια και βραχιόλια.

Στο πλευρό της, ο πατέρας της, ο οποίος είναι ένας πρώην προσωπικός γυμναστής διασημοτήτων που έγινε ηθοποιός, φορούσε ένα μαύρο, casual σύνολο. O 58χρονος Κάρλος Λεόν φόρεσε T-shirt, τζιν και sneakers. Ο Κάρλος Λεόν και η Μαντόνα Leon καλωσόρισαν τη Λούρδη στον κόσμο στις 14 Οκτωβρίου 1996. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 1994 έως το 1997 και εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις. «Έχω μια υπέροχη σχέση με όλες τις πρώην μου, αλλά ειδικά με τη Μαντόνα», είχε δηλώσει ο Κάρλος Λεόν σε παλιότερη συνέντευξή του. «Είμαστε ακόμα φίλοι. Αν χρειαστεί να μου μιλήσει, είμαι εκεί και αν χρειάζεται να της μιλήσω, είναι εκεί. Έτσι είναι τα πράγματα».

Η Μαντόνα γνώρισε τον προσωπικό γυμναστή Κάρλος Λεόν το 1994 μετά από μια τυχαία συνάντηση στο Σέντραλ Παρκ, με τον ίδιο να δυσκολεύτηκε αρκετά με το γεγονός ότι τα μίντια ασχολούνταν τόσο πολύ με την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη διάσημη τραγουδίστρια. Στο πάρτι των 37ων γενεθλίων της Μαντόνα τον Αύγουστο του 1995, το ζευγάρι είπε στους φίλους του ότι ήθελε να αποκτήσει παιδί. Η Μαντόνα έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος 11 εβδομάδων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Εβίτα». Στις 14 Οκτωβρίου 1996, η Μαντόνα γέννησε τη Λούρδη. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε τον επόμενο χρόνο, τον Μάιο του 1997. Η στενή φίλη της Μαντόνα, Ρόζι Ο’Ντόνελ, δήλωσε αργότερα στον βιογράφο Άντριου Μόρτον: «Ήταν μια πραγματική σχέση. Έκαναν μια γενναία προσπάθεια να μείνουν μαζί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις