Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

29

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στιβ Τζομπς παιδιά: Παντρεύεται η κόρη του αείμνηστου δισεκατομμυριούχου
ΚΟΣΜΟΣ

Στιβ Τζομπς παιδιά: Παντρεύεται η κόρη του αείμνηστου δισεκατομμυριούχου

Στιβ Τζομπς παιδιά: Ποιος είναι ο σύντροφός της

Η κόρη του μεγιστάνα της Apple, Steve Jobs, πρόκειται να παντρευτεί τον ολυμπιονίκη φίλο της, Harry Charles, σύμφωνα με πηγές. Η Ιβ Τζομπς, η 26χρονη απόγονος του αείμνηστου δισεκατομμυριούχου της τεχνολογίας, και ο σύντροφός της, της Team GB, Χάρι Τσαρλς, είναι πλέον αρραβωνιασμένοι, όπως έγινε γνωστό. «Παντρεύονται και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους σε φίλους και συγγενείς. Έγινε ένα μεγάλο εορταστικό πάρτι», δήλωσε ένας φίλος στη Sun. Αν και δεν είναι σαφές πότε το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει, το ειδύλλιό τους εμφανίστηκε μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι.

Όχι μόνο ο αθλητής σε ιππικούς αγώνες με εμπόδια πήρε χρυσό μετάλλιο στους πιο πρόσφατους αγώνες, αλλά φαίνεται ότι έχει «χτυπήσει χρυσό» και σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Η ξανθιά κληρονόμος, η οποία έχει χαρακτηριστεί από την κοσμική βίβλο Tatler ως ένα από τη «νέα γενιά των “it” girls» – ήταν στις κερκίδες του Château de Versailles όταν ο Harry κέρδισε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, μαζί με τον πατέρα του Peter, ο οποίος έκανε επίσης το ίδιο 12 χρόνια πριν. Φορώντας τζιν hot παντελόνι και λευκό γιλέκο, πόζαρε για φωτογραφίες με τους σχολικούς φίλους του Harry. Αργότερα μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο με τον Harry να πηδάει δύο φράχτες για να μπορέσει να την αγκαλιάσει, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Στο Instagram, η Eve έγραψε με αγάπη: «Χρυσή ομάδα!!!!! Πέρα για πέρα περήφανη για σένα αγάπη μου!!!!».

Πετυχημένη η πορεία της

Η Eve, η μικρότερη κόρη του Jobs, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2011 σε ηλικία 56 ετών, είναι επίσης μια επιτυχημένη ιππέας. Το μοντέλο, που έχει υπογράψει στο ίδιο πρακτορείο που φροντίζει την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, κατατάχθηκε στην πέμπτη θέση των καλύτερων ιππέων κάτω των 25 ετών στον κόσμο το 2019. Έχει επίσης εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε διεθνείς διοργανώσεις, όπου πιστεύεται ότι διασταυρώθηκαν οι δρόμοι της με τον γεννημένο στο Μπέλφαστ, Χάρι, ο οποίος τώρα εδρεύει στην οικογενειακή του φάρμα στο Άλτον του Χαμσάιρ.

Η Eve έκανε στο παρελθόν το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το 2022, μαζί με την Gigi Hadid και συγκαταλέγει μεταξύ των φίλων της, το supermodel Naomi Campbell. Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με εικόνες που μοιάζουν με σελίδες της Vogue. Φαίνεται όμως ότι έχει κληρονομήσει και την ευφυΐα του πατέρα της, αφού σπούδασε ιστορία και διεθνή πολιτική στο Πανεπιστήμιο Stanford της Καλιφόρνια. Πριν από την τρέχουσα σχέση της, η Eve συνδέθηκε πιο πρόσφατα με τον 33χρονο Αμερικανό μουσικό Drew Taggart, πριν αυτός αρχίσει να βγαίνει με την 32χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με τον Μεξικανό αναβάτη Eugenio Garza Perez.

Όσον αφορά το ειδύλλιο της Eve και του Charles μια πηγή είχε δηλώσει προηγουμένως στην Daily Mail: «Ναι, είναι η κοπέλα του. Και χορηγός του είναι η Hugo Boss. Είναι ένας πολύ τυχερός νεαρός άνδρας. Αν και έσπασε τον καρπό του λίγο πριν έρθει εδώ. Δεν νομίζω ότι βγαίνει μαζί της για πολύ καιρό. Είναι εδώ. Ήρθε να τον υποστηρίξει». Η Eve, που περιγράφεται από τον βιογράφο του πατέρα της Walter Isaacson ως «θαρραλέα» και «σίγουρη για τον εαυτό της», ήταν μόλις έξι ετών όταν ο Jobs διαγνώστηκε με καρκίνο του παγκρέατος. Ο Jobs λέγεται ότι την περιέγραψε ως «πιστόλι» προσθέτοντας ότι «έχει την ισχυρότερη θέληση από κάθε παιδί που έχω γνωρίσει». Το πετυχημένο μοντέλο, η μητέρα της οποίας Laurene Powell Jobs, κληρονόμησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Jobs, ύψους 9 δισεκατομμυρίων λιρών, είχε επίσης ολυμπιακά όνειρα όσον αφορά την ιππασία. Ωστόσο, φαίνεται ότι για την ώρα η πεισματάρα αθλήτρια και fashionista είναι ευτυχής να υποστηρίζει τον σύντροφό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις