Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

01

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξανδράκη για Τούνη: Είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει με νύχια και με δόντια μόνη της
LIFESTYLE

Αλεξανδράκη για Τούνη: Είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει με νύχια και με δόντια μόνη της

Κατάφερε από το μηδέν να φτιάξει την αυτοκρατορία που έχει σήμερα, πρόσθεσε

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η Ιωάννα Τούνη, αφού ανάρτησε φωτογραφία από το ταξίδι της στην Καππαδοκία στα social media, στην οποία φαινόταν η τουρκική σημαία. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είναι καλή της φίλη, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και υπερασπίστηκε την Instagrammer μετά τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ανέφερε: «Τους πείραξε η Ιωάννα για ακόμα μία φορά επειδή μπορεί ταξιδεύει, ζει, αναπνέει και είναι πετυχημένη. Η ιταλική και η γερμανική σημαία δεν τους ενοχλεί; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να μην αντέχουν να βλέπουν την τουρκική σημαία. Το ’74 είναι πολύ κοντινό παρελθόν;».

Στη συνέχεια, «συμβούλευσε» τους haters της φίλης της. «Υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται unfollow», τόνισε. Όσο για την Ιωάννα Τούνη, δήλωσε: «Είναι καλή, όταν μοιράζει δώρα σαν τον Άγιο Βασίλη, αλλά όταν ζει και περνάει ωραία, τους ενοχλεί. Είναι άδικο αυτό το πράγμα, είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει με νύχια και με δόντια μόνη της από το μηδέν κυριολεκτικά για να καταφέρει να φτιάξει την αυτοκρατορία που έχει φτιάξει σήμερα». Τέλος, ανέφερε πως την Ιωάννα Τούνη δεν την απασχολεί η αρνητική κριτική κι έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στον γιο της και την ανατροφή του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις