Σοκ: 15χρονος και 18χρονος διακινούσαν κάνναβη έξω από δημοτικό σχολείο!

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: 15χρονος και 18χρονος διακινούσαν κάνναβη έξω από δημοτικό σχολείο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Ένας Πολωνός κι ένας Αλβανός

05.10.2024 | 09:08

Ένας 15χρονος από την Πολωνία κι ένας 18χρονος από την Αλβανία, προχωρούσαν σε αλισβερίσι και διακίνηση κάνναβης, έξω από Δημοτικό Σχολείο, στο Σεπόλια! Η πληροφορία, για τα αλισβερίσια των δύο νεαρών, με φόντο το σχολικό συγκρότημα, καθώς πίστευαν ίσως ότι ουδείς θα υποπτευόταν αφού θα περνούσαν για μαθητές, έφθασε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εν τέλει ο 15χρονος  και ο 18χρονος, λέει η Αστυνομία, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες,  από αστυνομικούς της  Δίωξης «για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πέριξ σχολικού συγκροτήματος στα Σεπόλια». Επιπλέον,προστίθεται, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 52χρονος αλλοδαπός-ο πατέρας του 15χρονου – για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ιδού τι αναφέρει η Αστυνομία: «Έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση των 2 νεαρών στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Σεπολίων και συγκεκριμένα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Ειδικότερα ο 34χρονος κατελήφθη να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 15χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους -2- νεαρούς έξωθεν του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος, όπου σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

106 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Exit mobile version