Δούκας, β’ γύρος ΠΑΣΟΚ: Άνοιγμα σε Γερουλάνο, Κατρίνη, Διαμαντοπούλου, Γιαννακοπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας, β’ γύρος ΠΑΣΟΚ: Άνοιγμα σε Γερουλάνο, Κατρίνη, Διαμαντοπούλου, Γιαννακοπούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Μας συνδέουν πολλά με τους ψηφοφόρους τους"

08.10.2024 | 22:14

Άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους των συνυποψηφίων του που έμειναν εκτός β’ γύρου στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ έκανε ο Χάρης Δούκας. Ο Χάρης Δούκας, πέντε ημέρες πριν από τις κάλπες που θα αναδείξουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, προχώρησε σε απευθείας άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους των Γερουλάνου, Διαμαντοπούλου, Κατρίνη και Γιαννακοπούλου.

Γερουλάνος: «Το να κατευθύνω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προς μία πλευρά, θα ήταν προσβλητικό»
ΠΑΣΟΚ: Συμφώνησαν για debate Ανδρουλάκης-Δούκας
Γεωργιάδης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανόητο να λένε ότι στη ΝΔ θέλαμε Διαμαντοπούλου ή Γερουλάνο

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι, από τις μέχρι τώρα συζητήσεις (με τους συνυποψήφιους που έμειναν εκτός β’ γύρου), μας συνδέουν πάρα πολλά. Και συνδέουν τους ψηφοφόρους και του Μιχάλη και του Παύλου, αλλά και της Άννας και της Νάντιας. Μας συνδέουν πολλά. Το πρώτο είναι η ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει, να γίνει συμπεριληπτικό, να έχει δίκτυα, να έχει τομείς, να βάλει μπροστά τη νέα γενιά, να έχει κοινοβουλευτική ομάδα που να συνεδριάζει και να αποφασίζει, και αυτό να γίνεται με όρους ισονομίας και ισοτιμίας, και ταυτόχρονα να αισθάνεται ο καθένας και η καθεμία πως είναι ηγέτης στον τομέα του. Γι’ αυτό μπορώ να πως ότι μας συνδέει αυτή η ανάγκη.

»Η δεύτερη ανάγκη είναι πως η αλλαγή ηγεσίας χρειάζεται για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κατεύθυνση στη χώρα και να δημιουργήσουμε μία νέα ορμή. Να πάμε σε μία οικονομική, κοινωνική και κλιματική δικαιοσύνη και αυτό είναι που απέτυχε παταγωδώς η Νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε. «Οφείλουμε να πούμε ότι δεν έχουμε χρόνο και οι αλλαγές πρέπει να γίνουν άμεσα, καθώς υπάρχει η κερκόπορτα του λαϊκισμού, της ακροδεξιάς. Ο κόσμος έξω δεν θα μας περιμένει και άλλη ευκαιρία δεν θα έχουμε. Αν δεν απαντήσουμε άμεσα με θάρρος και τόλμη στα βασικά προβλήματα του κόσμου, υπάρχει ο κίνδυνος -όπως έγινε στην Ευρώπη- να υπάρχει η Δεξιά και η Ακροδεξιά και εμείς εγκλωβισμένοι συζητώντας μέχρι την παράλυση» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

 

Exit mobile version