Τούνη για πάνελ: “Εσείς πληρώνεστε;”

LIFESTYLE

Τούνη για πάνελ: “Εσείς πληρώνεστε;”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Αυτός ο χαρακτηρισμός από το στόμα της κυρίας Τούνη είναι... εύσημο. Ο Δημήτρης θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει".

09.10.2024 | 11:20

Στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της σχολίασαν το νέο ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη ύστερα από τα σχόλια που δέχτηκε για όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. «Δεν ξέρω αν φωτογράφισε εμάς ή όλα τα πρωινά τηλεοπτικά πάνελ, δεν είδα τις άλλες εκπομπές. Σχολίασε τα πάνελ ότι κάνουν κιτρινισμό» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόβαλε το βίντεο της Influencer.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Δεν ξέρω που ειπώθηκε το συγκεκριμένο ότι είναι πλούσια. Εδώ σε εμάς δεν ειπώθηκε. Αν έχουν ειπωθεί “χοντράδες” την καταλαβαίνω. Καθόμαστε σε ένα πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι; Προφανώς δεν έχει ανάγκη από τη δημοσιότητα, απλώς ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια. Θα μπορούσε να μην κάνει αυτό το τσουβάλιασμα, γιατί όντως οι πρωινές πανηγυρτζίδικες εκπομπές της έχουν φερθεί πολύ ωραία και την έχουν στηρίξει». «Απαιτώ από την Ιωάννα Τούνη να μου ζητήσει συγγνώμη» τόνισε από πλευράς του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Μικρούτσικος για Τούνη: «Αν τα έλεγε σοβαρός άνθρωπος, θα προβληματιζόμουν»

Τη δική του απάντηση στην Ιωάννα Τούνη και τη φράση «γελοίοι πανελίστες σε πανηγυρτζίδικες πρωινές εκπομπές» έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής, με αφορμή το περιστατικό της γνωστής επιχειρηματία και Instagramer στο αεροδρόμιο, δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα τοποθέτησή της μέσω social media, στην οποία εκείνη καταφέρεται εναντίον όσων έσπευσαν να την κατακρίνουν για τη στάση της. «Είπε: οι γελοίοι που κάθονται στα πάνελ. Επειδή κάθομαι σε πάνελ και χαίρομαι που κάθομαι στο συγκεκριμένο πάνελ, δεν έχει σημασία που έκανα 30 χρόνια πρωταγωνιστής στην τηλεόραση, αυτό το πράγμα από το στόμα της κυρίας Τούνη είναι εύσημο. Αν ήταν από έναν σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι μία influencer, ένα κορίτσι, που ό,τι κι αν συμβαίνει, ανεβάζει στο Instagram τη χαζομάρα της, το καλό της, το ευαίσθητό της, μία σκηνή με το παιδί ή από τη δουλειά της, τα πάντα. Μέσα σε αυτά τα πάντα, ένιωσε και μία αδικία, γιατί δέχθηκε σχόλια. Λίγα άκουσε;», παρατήρησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά. «Σε αυτή την εκπομπή εγώ μίλησα για εκείνην, οπότε όλα αυτά με αφορούν. Το «πανηγυρτζής», «ανόητοι», «βλάκες» από αυτό το στόμα… ο Δημήτρης (σ.σ Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει, γιατί και την αγάπη μου του έχω δείξει και ξέρει πόσες φορές δεν μίλησα για χάρη του», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Αν για να έχω καλές σχέσεις με τον Δημήτρη, πρέπει να έχω άλλες απόψεις και αν ήρθα σε αυτή την ηλικία για να αλλάξω απόψεις για να χαιρετάω τον Δημήτρη, όταν λέει τέτοια «τέρατα» αυτό το «τέρας», ε δεν γίνεται», κατέληξε με αιχμηρότητα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ετικέτες
Exit mobile version