Εβελίνα Παπούλια: Δεν μιμήθηκα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη στους «Δύο Ξένους»

LIFESTYLE

Εβελίνα Παπούλια: Δεν μιμήθηκα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη στους «Δύο Ξένους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επιτυχία του σίριαλ

16.10.2024 | 09:42

Καλεσμένη στο «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο πετυχημένο σίριαλ του ΜEGA «Δύο Ξένοι», όπου υποδυόταν μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης, τη Μαρίνα Κουντουράτου. «Δεν ήταν μία ευχάριστη περίοδος για μένα. Ήμασταν πάρα πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν είχε μία βαρύτητα, ήταν ζόρικο. Όταν λοιπόν εγώ ζούσα μια ήρεμη ζωή ως χορεύτρια και δεν ήμουν εκτεθειμένη, δεν μου ήταν εύκολο ούτε η επιτυχία, ούτε η επίθεση, ούτε η αγάπη. Είχε μπει όλο σε ένα μεγάλο καζάνι και ήταν πολύ μεγάλο για μένα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», εξήγησε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

«Πέρασα πάρα πολλά στάδια. Με αντιμετώπιζαν ως Μαρίνα Κουντουράτου οι πάντες, από τον κόσμο μέχρι τους δημοσιογράφους. Αν μιλούσα σοβαρά ή έλεγα ότι δεν θέλω να δώσω άλλη συνέντευξη, έλεγαν ότι την έχω «ψωνίσει». Δεν μπορούσα άλλο την υπερέκθεση. Αν την είχα «ψωνίσει», θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά. Εγώ τότε προσπαθούσα να είμαι όσο πιο Εβελίνα γίνεται και ήταν δύσκολο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

«Είχε συνδυαστεί ο ρόλος μου με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά δεν τη μιμήθηκα. Δεν είμαι και καλή στις μιμήσεις, προτιμώ να δανειστώ πραγματάκια και να χτίσω έναν ρόλο. Δεν έχει γίνει κουβέντα με την ίδια, ούτε αισθανόμουν άσχημα όταν τη συναντούσα, γιατί ήξερα ότι δεν ισχύει. Νομίζω ότι το χαιρόταν τότε, γιατί είχε και πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Δεν υπήρχε περίπτωση παρεξήγησης», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

 

Exit mobile version