Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

25

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία Ιλίσια: Απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι και άδειασε το ταμείο
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Ιλίσια: Απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι και άδειασε το ταμείο

Ληστεία Ιλίσια: Λίγο αργότερα, σημειώθηκε παρόμοια ληστεία σε περίπτερο επί της Ούλωφ Πάλμε - Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για το ίδιο άτομο

Βίντεο από τη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Ιλισίων βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως έχει καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, είναι λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, όταν ο δράστης, φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο, κουκούλα, μάσκα, αλλά και γάντια, εισβάλλει στο κατάστημα που έχει βάλει «στόχο». Στη συνέχεια, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αναγκάζει τον υπάλληλο να τον οδηγήσει στο ταμείο, απ’ όπου αφαιρεί τις εισπράξεις αλλά και προϊόντα και εξαφανίζεται.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε παρόμοια ληστεία σε περίπτερο επί της Ούλωφ Πάλμε. Συγκεκριμένα, στις 4.30, άγνωστος που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πλησιάζει το περίπτερο, ακινητοποιεί τον υπάλληλο υπό την απειλή μαχαιριού και, αφού αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό, τράπηκε σε φυγή. Οι δράστες και των δύο περιπτώσεων αναζητούνται, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο από τις Αρχές να πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις